banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Fallkniven DC4 Bileme Biley Taşı
Fallkniven DC4 Bileme Biley Taşı
Fallkniven DC4 Bileme Biley Taşı
Fallkniven DC4 Bileme Biley Taşı

Fallkniven DC4 Bileme Biley Taşı

kurumsalBushlove Outdoor5.0/5SIFIRGARANTİLİwarranty1.264Ücretsiz kargoKredi Kartı12 aya kadar taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Fallkniven DC4 Elmas Seramik Biley Taşı Elmas/seramik kombinasyonu bu biley taşı ile her tür bileme işlerinizi halledebilirsiniz. Yeni geliştirilen DC3 ve DC4 biley taşları 25 micron elmas ve sentetik safirden elde edilen çok özel bir seramik taşı ihtiva eder. Bu malzemelerin avantajı aşınsalar bile düzlemselliğini muhafaza edebiliyor olmalarıdır ki bu da bileme işinde son derece önemlidir. Ayrıca bilinen en sert malzemeler olmaları nedeniyle son derece sert toz çelikten üretilen bıçaklar da dahil olmak üzere her tür çeliği keskinleştirebilir. Bu taşlar herhangi bir yağlama gerektirmez ancak işlem sonrası ılık su ve sıvı sabun ile temizlemeniz önerilir. Bu taşlar ilk etapta gözünüze kaba görünebilir ancak kullandıkça görünüşlerinin değiştiğini göreceksiniz.  DC Biley taşını nasıl kullanacaksınız? Bıçağınız körse, öncelikle elmas taşla başlamanızı öneririz. Bıçağın ağzı orjinal şekline kavuştuktan sonra jilet kadar keskin bir bıçağa sahip olmak için seramik taşla narince çapakları alın.  Yağ ya da su kullanmayın.  Bıçağı taşın üzerine yatırmakla başlayın. Her seferinde bıçağı yaklaşık olarak kalınlığı kadar yükseltin ve dairesel hareketle bıçağınızı sürtün.   Mürekkep Numarası Ağzı keçe uçlu bir kalemle işaretleyin. Böylelikle bileme işleminde kat ettiğiniz mesafeyi çıkan boyayı gözlemleyerek tespit edebilirsiniz.  Keskinlik nasıl kontrol edilir? Bıçağınızın keskinliğini kontrol etmek için bıçağın ağzını tırnağınızın üzerinde çok hafifçe sürtün. Kesiyorsa, bıçağınız birçok iş için yeterince keskin demektir.    Teknik özellikler Boyut : 32 x 100 mm Ağırlık : 65 g

Kullanım durumuSıfır
İlan No 2290143
GarantiVar
İlan Tarihi16 Ocak,
Güncel ilan - Bugün 12:28
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
SKU403412
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Orijinal ambalajındaEvet
Kargo tarihi3-4 gün içinde
Çıkış yeri İzmir
Satıcı Bilgileri
kurumsalBushlove Outdoor5.0 /5
Ersin Outdoor Doğa Sporları Malzemeleri Teks.İnş.İth.İhr.San.ve.Tic.Ltd.Şti.
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Banayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar