banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Keen Ridge Flex Mid KeenDryGtx Su Geçirmez Erkek Ayakkabı Black Magnet/Black 1024916
Keen Ridge Flex Mid KeenDryGtx Su Geçirmez Erkek Ayakkabı Black Magnet/Black 1024916
Keen Ridge Flex Mid KeenDryGtx Su Geçirmez Erkek Ayakkabı Black Magnet/Black 1024916
Keen Ridge Flex Mid KeenDryGtx Su Geçirmez Erkek Ayakkabı Black Magnet/Black 1024916

Keen Ridge Flex Mid KeenDryGtx Su Geçirmez Erkek Ayakkabı Black Magnet/Black 1024916

kurumsalBushlove Outdoor5.0/5SIFIRGARANTİLİwarranty5.670Ücretsiz kargoKredi KartıPeşin fiyatına 3 taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Özellikler Çekiş için 5 mm çok yönlü pabuçlar Denge sapı hafif destek sağlar Ek stabilite için topuk yakalama sistemi Rahat bir şekilde oturması için hızlı bağcıklı dokuma sistemi KEEN.DRY su geçirmez, nefes alabilen membran KEEN.BELLOWS FLEX daha fazla bükülme ve daha az aşınma için üst kısım LWG sertifikalı tabakhaneden çevre açısından tercih edilen birinci sınıf deri Doğal koku kontrolü için Eco Anti-Odor PFC içermeyen, dayanıklı su itici Daha fazla dayanıklılık ve koruma için yüksek aşınmaya dayanıklı kauçuk uç Malzeme Su geçirmez deri ve performans file saya Daha yüksek tutuş için KEEN.ALL-TERRAIN kauçuk dış taban Yastıklama için basınçlı kalıplı EVA orta taban Aktif kullanım için çabuk kuruyan astar Uzun süreli konfor için çıkarılabilir PU iç taban Teknolojiler KEEN.DRY Suyun içeri girmesine izin vermeden buharın dışarı çıkmasına izin veren tescilli su geçirmez, nefes alabilen bir zar. KEEN.KÖRÜKLER FLEX Her adımı daha kolay hissettiren yerleşik esneklik, diğer botların zamanla çatlayıp zayıfladığı yerlerde bükülür. Ağırlık ve Boyutlar Ağırlık: 538,6 g Bakım Gevşek kir ve kalıntıları temizlemek için deriyi yumuşak kıllı bir fırça veya el havlusu ile nazikçe fırçalayın. Zor lekeler deri temizleyici gerektirebilir. Tanım Ya her adım daha kolay hissettirebilseydi? İkonik Targhee yürüyüşçümüzün güvenilir uyumunu aldık ve her adımda enerjiyi azaltmak için yeni KEEN.BELLOWS FLEX teknolojimizle eşleştirdik. Su geçirmez erkek yürüyüş botumuzla daha kolay esneyin, daha mutlu yürüyüş yapın. • Daha Kolay Esneme: KEEN.BELLOWS FLEX özelliğine sahip Ridge Flex, bükülmek için %60 daha az enerji gerektirir, böylece her adım daha kolay hissettirir. • Daha Dayanıklı: KEEN.BELLOWS FLEX, diğer çizmelerin çatladığı ve zamanla zayıfladığı yerlerde bükülür. • Tüm Koşullar İçin: KEEN.DRY su geçirmez koruması ve çeşitli arazi yüzeylerinde daha iyi kavrama için KEEN.ALL-TERRAIN çekişi ile her şeye hazır.

Kullanım durumuSıfır
İlan No 2289651
GarantiVar
İlan Tarihi16 Ocak
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
SKU1428306
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Orijinal ambalajındaEvet
Kargo tarihi3-4 gün içinde
Çıkış yeri İzmir
Satıcı Bilgileri
kurumsalBushlove Outdoor5.0 /5
Ersin Outdoor Doğa Sporları Malzemeleri Teks.İnş.İth.İhr.San.ve.Tic.Ltd.Şti.
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Banayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar