banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
CT AXESS QR HARNESS L-XL
CT AXESS QR HARNESS L-XL
CT AXESS QR HARNESS L-XL

CT AXESS QR HARNESS L-XL

kurumsalBushlove Outdoor5.0/5SIFIRGARANTİLİwarranty17.529Ücretsiz kargoKredi KartıPeşin fiyatına 3 taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Ürün Açıklaması: Climbing Technology markalı, konforlu ve ergonomik bir harness modelidir. 5 adet bağlantı noktasına sahiptir. Uzun süreli çalışmalarda en iyi konforu sağlaması için, nefes alabilen malzemeden üretilmiş geniş yastıklı bel desteğine sahiptir. Kullanıcının boynunda oluşabilecek aşırı sürtünmeyi önlemek amacıyla yastıklı yumuşak profilli omuz kayışları vardır. Kullanıcının, oturma pozisyonunda bile maksimum konforu sağlaması amacıyla, bacaklarını yukarı ve aşağı hareket ettirebileceği ve ayarlanabilir geniş bacak halkalarına sahiptir. EN 358 yan bağlantıları iki durumda kullanılır: kullanım durumunda (çalışma modu), bir konumlandırma kordonunun bağlantısı için bel kemeri dışarıdan döndürülür. Kullanılmaması durumunda (bekleme modu) içeriye doğru katlanır. Kullanıcının hareketlerini engellemez. EN 361 sırt bağlantı noktası, özellikle kapalı alanlarda çalışırken kazara takılmasını önlemek için kendi üzerinde dönmekte serbesttir. Bel kemerinin alt kısmında bulunan bağlantı noktası, emniyet kordonunun eklenmesi için tasarlanmıştır. Ekipmanların taşınması için 4 büyük bağlantı halkası vardır. Bacak bağlantılarının doğru bağlama yapılmasını sağlayan, kendinden kilitli tokaları bulunur. 140 kg. çalışma yüküne sahiptir. Göğüs jumarı dahildir. (2D640 kodlu ürün) Delta karabina dahildir. (4Q822 kodlu ürün) Teknik Özellikleri: Stok NoBedenBoyA (cm)B (cm)Ağırlık 7H170BCO1S - M155 ÷ 175 cm.60 ÷ 8045 ÷ 602160 gr. 7H170CDO1M - L160 ÷ 18570 ÷ 10050 ÷ 652200 gr. 7H170DEO1L – XL170 ÷ 20580 ÷ 12055 ÷ 752260 gr. Sertifikaları: EN 361 : Yüksekten düşmelere karşı kişisel koruyucu ekipmanlar - Tam vücut koşum EN 358 : Kişisel koruyucu donanım-Belirli bir yükseklikte çalışma güvenliğini sağlamak ve düşmeyi önlemek için-Tutma sistemleri, çalışma konumu için kemerler ve halatlar (Bu standard çalışma konumu veya bu konumda tutma amacı için tasarlanmış kemerler ve halatları kapsar. Bu standarda imalatçı tarafından sağlanan bilgiler, işaretleme ve deneyler için kurallarda dahildir.) EN 813 : Düşmelere karşı koruma sağlayan, kişisel araçlar - Oturma koşumu : CE sertifikalıdır. : Avrupa menşeilidir.

Kullanım durumuSıfır
İlan No 2296294
GarantiVar
İlan Tarihi17 Ocak
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
SKU725348
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Orijinal ambalajındaEvet
Kargo tarihi3-4 gün içinde
Çıkış yeri İzmir
Satıcı Bilgileri
kurumsalBushlove Outdoor5.0 /5
Ersin Outdoor Doğa Sporları Malzemeleri Teks.İnş.İth.İhr.San.ve.Tic.Ltd.Şti.
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Banayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar