banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
ThermoExtreme Pro Model-6 Performans Erkek Termal İçlik XX-Large

ThermoExtreme Pro Model-6 Performans Erkek Termal İçlik XX-Large

kurumsalBushlove Outdoor5.0/5SIFIRGARANTİLİwarranty712Ücretsiz kargoKredi Kartı12 aya kadar taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

ThermoExtreme Erkek Performans Termal Takım İçlik Özellikleri ; Doğa sporlarında vücut ısınızı korumak hayati önem taşır ve bu sürekli kuru kalmanızla mümkündür. Termal özellikli içlikler terinizi hızla dışarı atarak kuru kalmanızı ve bu sayede çok katmanlı giyinmeden dahi ısınızı koruyabilmenizi sağlarlar. Termal içliklerinizden en iyi performansı almanız için direkt cildinize temas etmelidir. En kaliteli materyalleri en yüksek oranda barındırır. Rakiplerinden daha üstün bir performansa sahiptir. Ter ve kötü kokuları ortadan kaldırır. Bakterileri yok eder! Dikişsiz yapısıyla teninizde iz bırakmaz, rahatsızlık vermez. Daha yüksek esneme kabiliyetiyle size maksimum hareket özgürlüğü kazandırır. ThermoExtreme Kullanım Alanları Günlük içlik olarak rahatlıkla kullanabilir, vücudunuz alıştıktan sonra 2. bir cilt gibi davranır üzerinizde yokmuş hissine kapılırsınız, Streç bir ürün olduğundan vücudunuzu sarar ve dışarıdan belli olmamaktadır. Bu ürünü outdoor, trekking, yürüyüş, dağcılık, mağaracılık, spor, avcılık, balıkçılık, tüm doğa sporlarında baselayer yani1. katman olarak kullanabilirsiniz. Rahatsızlık hissetmeden maksimum konfor sağlar. Bisiklet sporu ve aktivitelerinde aşırı rüzgara maruz kalan terli cildiniz çok ciddi rahatsızlıklara yol açmaktadır. bunu engellemenin tek yolu cildinizi kuru tutmaktan geçmektedir. Bu ürün vücudunuz sizin uygun ortamı oluşturmaktadır. Kış sporları esnasında ister kayak ister snowboard olsun rahatlıkla kullanabilirsiniz.hem soğuğa maruz kalmasınız hemde aktivite esnasında terinizi dış katmana aktarır. Motosiklet sürüş esnasında soğuktan daha az etkilenmenizi ve rüzgarı belirli oranda direnç uygular. Yıkama talimatı 40 derecede yıkanmalı Ağartma yapılmamalı Taburlu kurutucuda kurutulmamalı Ütülenmemeli Kuru Temizleme yapılmamalı

Kullanım durumuSıfır
İlan No 2299769
GarantiVar
İlan Tarihi17 Ocak,
Güncel ilan - Bugün 00:59
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
SKU726831
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Orijinal ambalajındaEvet
Kargo tarihi3-4 gün içinde
Çıkış yeri İzmir
Satıcı Bilgileri
kurumsalBushlove Outdoor5.0 /5
Ersin Outdoor Doğa Sporları Malzemeleri Teks.İnş.İth.İhr.San.ve.Tic.Ltd.Şti.
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Banayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar