banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Zojirushi SX-FSE45 Süzgeçli Kapak Vakumlu Termos B Renk:Beyaz
Zojirushi SX-FSE45 Süzgeçli Kapak Vakumlu Termos B Renk:Beyaz
Zojirushi SX-FSE45 Süzgeçli Kapak Vakumlu Termos B Renk:Beyaz
Zojirushi SX-FSE45 Süzgeçli Kapak Vakumlu Termos B Renk:Beyaz

Zojirushi SX-FSE45 Süzgeçli Kapak Vakumlu Termos B Renk:Beyaz

kurumsalBushlove Outdoor5.0/5SIFIRGARANTİLİwarranty1.327Ücretsiz kargoKredi Kartı12 aya kadar taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Zojirushi SX-FSE45 Süzgeçli Vakumlu Termos Bardak Matara 0.45L Bu paslanmaz çelik bardak, içeceğinizi sıcak veya soğuk tutarken, dış kısmın ısınmasını önleyerek yoğuşmayı en aza indirgemek için vakum yalıtımlıdır. Doğrudan demleme ve yudumlama için çıkarılabilir bir çay yaprağı süzgecine sahiptir. Mat yüzeyli iç kısım, kokuları ve lekeleri en aza indirirken çizikleri ve lekeleri daha az görünür hale getirir. Üstün ısı ve soğuk tutma özelliğine sahip paslanmaz çelik vakum yalıtımlı yapı Çay süzgeci ile veya süzgeç olmadan kullanılabilir Doğrudan demleme ve yudumlama için çıkarılabilir paslanmaz çelik hasır çay yaprağı süzgeci Mat yüzeyli iç kısım, çizikleri ve lekeleri daha az görünür hale getirir ve koku ve lekeleri en aza indirir Temizlemesi kolay 7,5 cm geniş açıklık BPA içermez plastik ve paslanmaz çelikten yapılmıştır   Modeli : SX-FSE45 Kapasite : 450 ml / 0.45 L Boyutlar : 8,5 cm x 9,0 cm x 17,0 cm Ağırlık : 280 g / 0,28 kg Isı tutma * : 82 ° C @ 1 saat Soğuk Tutma ** : 7 ° C @ 1 saat   * Derecelendirme, 20 ° C oda sıcaklığında 95 ° C başlangıç ??sıcaklığında suya dayanmaktadır. ** Derecelendirme, 20 ° C oda sıcaklığında 4 ° C başlangıç ??sıcaklığında suya dayanmaktadır.

Kullanım durumuSıfır
İlan No 2487822
GarantiVar
İlan Tarihi23 Ocak,
Güncel ilan - Önceki Gün 13:24
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
SKU1603117
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Orijinal ambalajındaEvet
Kargo tarihi3-4 gün içinde
Çıkış yeri İzmir
Satıcı Bilgileri
kurumsalBushlove Outdoor5.0 /5
Ersin Outdoor Doğa Sporları Malzemeleri Teks.İnş.İth.İhr.San.ve.Tic.Ltd.Şti.
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Banayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar