banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Zojirushi SM-QAF60 Vakumlu Kulplu Termos Bardak 0. Renk:Hibiskus Kırmızı
Zojirushi SM-QAF60 Vakumlu Kulplu Termos Bardak 0. Renk:Hibiskus Kırmızı
Zojirushi SM-QAF60 Vakumlu Kulplu Termos Bardak 0. Renk:Hibiskus Kırmızı
Zojirushi SM-QAF60 Vakumlu Kulplu Termos Bardak 0. Renk:Hibiskus Kırmızı

Zojirushi SM-QAF60 Vakumlu Kulplu Termos Bardak 0. Renk:Hibiskus Kırmızı

kurumsalBushlove Outdoor5.0/5SIFIRGARANTİLİwarranty1.671Ücretsiz kargoKredi Kartı12 aya kadar taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Zojirushi SM-QAF60 Vakumlu Kulplu Termos Bardak Matara - Katlanır kulplu, vakumlu paslanmaz çelik termos. - Buz küplerinin sığabilmesi için geniz ağız açıklığı - Hafif ve kompakt tasarım - Kaydırarak kolayca kilitlenen güvenlik kilidi - Kolay temizlik için yapışmaz iç kaplama - Kolay içim için hava ventilli ağızlık - Spor içeceklerini tüketmeye uygun - Tek dokunuşla kolay açılış - Temizlerken ellerin incinmemesi için yuvarlak ağızlık tasarımı - Elde hareket için uygun kulp tasarımı : - Kulbu kullanılmadığında düz bir şekilde saklanabilir   - Kayar emniyet kilidi tasarımı, kapağın yanlışlıkla açılmasını önler   - Havalandırma tasarımı, içeceğin sorunsuzca akmasını ve sorunsuz su içmesini sağlayabilir   - Özel üretim teknolojisi, bardağın ağzının yuvarlak bir dokunuşa sahip olmasını sağlar ve bardağın ağzı eller incinmeden temizlenir.   Parçalanabilir kapağın, hem içi hem de dışı temizlenebilir.   - Çift katmanlı leke önleyici kaplama, daha güçlü pas direncine sahiptir ve spor içeceklerini tutabilir Model No. : SM-QAF60 Ağırlık: : 0.31 kg Boyutlar: : 7 x 8 x 25.5 cm Sıcak Tutma: : 88°C@1saat / 73°C@6saat Soğuk Tutma: : 8°C@6saat Kapasite: : 0.60 L

Kullanım durumuSıfır
İlan No 2487821
GarantiVar
İlan Tarihi23 Ocak
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
SKU1603120
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Orijinal ambalajındaEvet
Kargo tarihi3-4 gün içinde
Çıkış yeri İzmir
Satıcı Bilgileri
kurumsalBushlove Outdoor5.0 /5
Ersin Outdoor Doğa Sporları Malzemeleri Teks.İnş.İth.İhr.San.ve.Tic.Ltd.Şti.
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Banayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar