banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
PETZL SPIN L2 Makara
PETZL SPIN L2 Makara
PETZL SPIN L2 Makara
PETZL SPIN L2 Makara

PETZL SPIN L2 Makara

kurumsalBushlove Outdoor5.0/5SIFIRGARANTİLİwarranty7.601Ücretsiz kargoKredi KartıPeşin fiyatına 3 taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Fırdöndülü, çok yüksek verimli çift makara İstasyona bağlıyken bile açılabilen SPIN L2 makara yük çekme sistemleri ve tyrolean (havai) hatlarının maksimum kolaylıkla kurulabilmesi için tasarlanmıştır. Paralel olarak monte edilmiş iki makara ve yardımcı bağlantı noktası, makaranın farklı karmaşık taşıma sistemlerini kurmak için kullanılmasını sağlar. Sızdırmaz bilyalı rulmanlara monte edilmiş büyük çaplı makara mükemmel verimlilik sağlar. Fırdöndü, makaranın yük altında yönlendirilmesini ve karabinaların, iplerin veya perlonların doğrudan bağlanmasını sağlayarak kullanımı kolaylaştırır. Yüksekte çalışma veya kurtarma sırasında yük çekme sistemleri ve tyrolean (havai) hatlarının maksimum kolaylıkla kurulabilmesi için tasarlanmıştır. – Üç-hareketle açılan hareketli yan plaka eldivenlerle bile hızlı ve kolayca açılıp kapatılabilir – İp, istasyona takılan makaraya yerleştirilebilir – Hareketli yan plakanın kilidi açık olduğunda görünen kırmızı işaret, görsel bir uyarı sağlar – Özel yan plaka tasarımı ipin geçtiği kısımları korur Optimum verim: - Mükemmel verimlilik için sızdırmaz bilyalı rulmanlara monte edilmiş büyük çaplı makara Farklı karmaşık taşıma sistemleri kurmak için paralel olarak monte edilmiş iki makara ve yardımcı bağlantı noktası Kolay kullanım: - Fırdöndü, makaranın yük altında yönlendirilebilmesini sağlar - Fırdöndüye aynı anda (en fazla) üç karabina takılabilir - Makara ve yardımcı bağlantı noktası manevraları kolaylaştırmak için ip ve perlonların kullanılabilmesini sağlarÖzellikler: Ağırlık: 480 g Sertifikalar: CE EN 12278, NFPA 1983 Pulley General Use, UIAA Materyal (ler): Alüminyum, paslanmaz çelik, naylon Minimum ip çapı: 7 mm Maksimum ip çapı: 13 mm Makara tipi: sızdırmaz bilyalı rulman Makara çapı: 38 mm Maksimum çalışma yükü: 8 kN (İp başına 3 kN, Kullanım Talimatlarında daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz) Kırılma yükü: 36kN Verim: % 95 ReferanslarP001CA00P001CA01 Renksarısiyah Garanti3 yıl3 yıl Paket11

Kullanım durumuSıfır
İlan No 2293744
GarantiVar
İlan Tarihi16 Ocak,
Güncel ilan - Önceki Gün 14:30
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
SKU1084534
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Orijinal ambalajındaEvet
Kargo tarihi3-4 gün içinde
Çıkış yeri İzmir
Satıcı Bilgileri
kurumsalBushlove Outdoor5.0 /5
Ersin Outdoor Doğa Sporları Malzemeleri Teks.İnş.İth.İhr.San.ve.Tic.Ltd.Şti.
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Banayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar