banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
PETZL PORTAGE 30L Çanta SARI - 30l
PETZL PORTAGE 30L Çanta SARI - 30l
PETZL PORTAGE 30L Çanta SARI - 30l

PETZL PORTAGE 30L Çanta SARI - 30l

kurumsalBushlove Outdoor5.0/5SIFIRGARANTİLİwarranty4.529Ücretsiz kargoKredi KartıPeşin fiyatına 3 taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Dayanıklı orta kapasiteli çanta PORTAGE sağlam, konforlu ve 30 litrelik bir sırt çantasıdır. TPU (PVC’siz) malzemeden üretilmiştir ve kaynaklı yapısı daha güçlü olmasını sağlar. Dolgulu omuz perlonları sayesinde uzun süre boyunca rahatça taşınabilir. Zor şartlar altında kullanılmak üzere üretilmiştir, ayrıca bir de kimlik kartı cebine sahiptir. Detaylı Açıklama: Dolgulu omuz perlonları sayesinde uzun süre boyunca rahatça taşınabilir Üst kapağın içinde kimlik kartı cebi vardır Daha fazla dayanıklılık için kaynaklı kaplamalı kumaş yapı (PVC içermez) Zorlu ortamlar için tasarlanmış, kolay ayarlanabilen büzgülü ağız Elle taşınabilmesi için yan ve üst taşıma kolları İple çekmek için üst halka Çantayı açık pozisyonda askıya almak için iç halka Özellikler: Ağırlık: 850 g Hacim: 30 litre Yükseklik: 65 cm Materyal: TPU materyal, polyester kumaş Renk: sarı/siyah Referanslar : S43Y 030 Hacim : 30 litre Renk : sarı/siyah Garanti : 3 yıl Paket : 1

Kullanım durumuSıfır
İlan No 2298621
GarantiVar
İlan Tarihi17 Ocak
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
SKU1116009
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Orijinal ambalajındaEvet
Kargo tarihi3-4 gün içinde
Çıkış yeri İzmir
Satıcı Bilgileri
kurumsalBushlove Outdoor5.0 /5
Ersin Outdoor Doğa Sporları Malzemeleri Teks.İnş.İth.İhr.San.ve.Tic.Ltd.Şti.
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Banayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar