banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
PETZL KAB İp Çantası GRI - 20-26l
PETZL KAB İp Çantası GRI - 20-26l
PETZL KAB İp Çantası GRI - 20-26l
PETZL KAB İp Çantası GRI - 20-26l

PETZL KAB İp Çantası GRI - 20-26l

kurumsalBushlove Outdoor5.0/5SIFIRGARANTİLİwarranty3.846Ücretsiz kargoKredi KartıPeşin fiyatına 3 taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Tırmanış salonları için ip çantası KAB tırmanış salonları için tasarlanmış şehir estetiğine sahip bir ip çantasıdır. Çantada çıkarılabilir ip brandası bulunur. İki farklı bölme, kullanıcının tırmanış malzemelerini diğer eşyalarından ayırmasına izin verir. Körüklü tasarımı sayesinde hacmi 20 ila 26 litreyi arasına ayarlanabilir, çantaya tırmanış salonunda gereken bütün malzemeler sığabilir: ip, emniyet kemeri, ayakkabı, emniyet aleti, toz torbası… Güçlendirilmiş ve ayarlanabilir omuz askısı sayesinde oldukça konforludur. Özellikler: Tırmanış salonları için tasarlanmış şehir estetiğine sahip bir ip çantasıdır İki ayrı bölme sayesinde kullanıcının aynı anda hem tırmanış ekipmanlarını hem de diğer günlük eşyalarını taşıyabilir. Pratik ve kullanımı kolay: Güvenli, dolgulu dizüstü bilgisayar bölmesi Ana bölme bir fermuar ile genişletilebilir. Fermuarlı körüklü bölme sayesinde 20 litrelik hacim 26 litreye çıkar ve 60 metrelik bir ipi içine alabilir Çıkarılabilir ip brandası, üçgen şeklinde koruma alanı sağlar (140 x 140 x 50 cm) Brandanın her üç köşesinde taşıma halkaları vardır, ip ucunun tanımlanabilmesi için iki tanesi farklı renktedir İçerideki taşıma halkası ipi taşımayı kolaylaştırır Kişisel eşyalar için iki fermuarlı cep, biri içeride diğeri de hızlı erişim için dış kapakta Kolay taşıma için dış tarafta tutma halkası Kolay ayar: Alüminyum tokalara sahip ayarlanabilir kapatma sistemi Güçlendirilmiş, ayarlanabilir omuz perlonları konfor sağlar Özellikler: Hacim: 20 ila 26 litre Ağırlık: 880 g Materyal: polyester kumaş ve perlonlar, plastik ve alüminyum tokalar Referanslar : S011AA00 Renk : gri Hacim : 20 ila 26 litre Garanti : 3 yıl Paket : 1

Kullanım durumuSıfır
İlan No 2300112
GarantiVar
İlan Tarihi17 Ocak,
Güncel ilan - Önceki Gün 13:24
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
SKU1115929
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Orijinal ambalajındaEvet
Kargo tarihi3-4 gün içinde
Çıkış yeri İzmir
Satıcı Bilgileri
kurumsalBushlove Outdoor5.0 /5
Ersin Outdoor Doğa Sporları Malzemeleri Teks.İnş.İth.İhr.San.ve.Tic.Ltd.Şti.
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Banayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar