banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Outwell Emilio Black Ultralight Kamp Sandalyesi
Outwell Emilio Black Ultralight Kamp Sandalyesi
Outwell Emilio Black Ultralight Kamp Sandalyesi
Outwell Emilio Black Ultralight Kamp Sandalyesi

Outwell Emilio Black Ultralight Kamp Sandalyesi

kurumsalBushlove Outdoor5.0/5SIFIRGARANTİLİwarranty2.660Ücretsiz kargoKredi KartıPeşin fiyatına 3 taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Outwell Emilio Siyah Sandalyeninyüksek arkalıklı tasarımı, ailenizle geçirdiğiniz eğlenceli günlerin ardından kamp alanınızda gerçekten rahat bir ruh haline girmenizi sağlar. Taşıması kolay, çok küçük boyutlu, sağlam çelik çerçeve ve büyük düz ayakların onu plaj, piknik ve açık hava etkinlikleri için ideal hale getirdiğini göreceksiniz. Etrafı saran tasarımın sağladığı harika bel desteği ile rahat ve ayarlanabilir boyun desteği, huzur içinde sırtüstü uzanmanızı sağlar. Son derece küçük paket boyutu Outwell'in konfor ön planda tutularak tasarlanan yüksek kaliteli ürünleri ile Sahilde, Bahçede, kampta , karavanda ya da festivallerde konfor, kalite ve sağlamlığın keyfini çıkarın. Outwell Emilio Kamp Sandalyesi Teknik Özellikler Kurulumu kolay Koltuğu çerçeveye kolayca takmak için dört köşedeki kayışlar Ayarlanabilir ve çıkarılabilir kafalık Optimum boyun desteği için yüksek sırt stili Gelişmiş stabilite için büyük boy ayaklar Yüksek mukavemetli dayanıklı çelik Kolay saklama ve taşınabilirlik için taşıma çantası içerir Kumaş: 100 polyester Çerçeve: Toz kaplı çelik Boyut: 65 x 44 x 101 cm (GxDxY) Taşıma Kapasitesi : 100 kilo Koltuk yüksekliği: 45cm Renk: Siyah Tekstil Elyaf Bileşimi: 100 polyester Paket boyutu: 14 x 14 x 48 cm Ağırlık: 3,1 kilo Ürün Kodu : 470436

Kullanım durumuSıfır
İlan No 2293548
GarantiVar
İlan Tarihi16 Ocak,
Güncel ilan - Bugün 09:53
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
SKU1289000
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Orijinal ambalajındaEvet
Kargo tarihi3-4 gün içinde
Çıkış yeri İzmir
Satıcı Bilgileri
kurumsalBushlove Outdoor5.0 /5
Ersin Outdoor Doğa Sporları Malzemeleri Teks.İnş.İth.İhr.San.ve.Tic.Ltd.Şti.
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Banayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar