banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Outwell Coledale M Hava Koşullarına Dayanıklı Yükseklik Ayarlı Masa
Baktığın ilan kapandıOutwell Coledale M Hava Koşullarına Dayanıklı Yükseklik Ayarlı Masa7.410Ücretsiz kargoYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Outwell Coledale M Hava Koşullarına Dayanıklı Yükseklik Ayarlı Masa Outwell Coledale katlanır masa, kolay kurulan, sağlam, güvenli yapısı ile yükseklik ayarlı teleskopik büyük boy alüminyum ayaklara sahiptir. Karavan, kamp, bahçe, piknik vb aktivitelerinizde kullanabileceğiniz yüksek kalitede malzeme ve teknoloji içerir. UV ışınlarına dayanıklı Güneşin UV ışınlarından kaynaklanan hasara dayanacak şekilde tasarlanmıştır. Su geçirmez Malzemeler yağmura karşı dayanıklıdır. Isıya dayanıklı Tencere ve tavalardan gelen doğrudan ısıya dayanacak şekilde tasarlanmıştır. Saniyeler içinde açılır ve katlanır Montaj gerektirmez Sağlam alüminyum çerçeve Kolay yükseklik ayarı için teleskopik ayaklar Engebeli zeminlerde gelişmiş stabilite için büyük boy düz, hareketli ayaklar Hem UV'ye, hem suya hem de ısıya dayanıklı dayanıklı masa üstü Zorlu dış mekan kullanımı için tasarlanmış sağlam ve hafif masa tablası Çerçeve: Alüminyum Boyut: 68 x 100 x 56-72 cm (GxUxY) Maksimum Yük kg: 30 kilo Masaüstü: Hava koşullarına dayanıklı reçine üst Renk: Gri Paket boyutu: 68 x 100 x 5 cm Ağırlık: 6,2 kilo Ürün Kodu: 531163

Banayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar