banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Morakniv Companion S Olive Green -Mora Bıçak-

Morakniv Companion S Olive Green -Mora Bıçak-

kurumsalBushlove Outdoor5.0/5SIFIRGARANTİLİwarranty645Ücretsiz kargoKredi Kartı12 aya kadar taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Mora'nın en popüler modellerinden biri. İsmi, arkadaş, yoldaş, refakatçi anlamlarını barındırıyor. Hemen hemen her durumda işe yarayan ve geniş bir hedef kitlesi bulunan bıçak, dar ve düz (Scandi) ağız açılan İsveç paslanmaz çeliğe ve termoplastik kauçuk olan TPE sapa sahip. Böylelikle az bakımla çok iş görüyor ve rahat kullanıma imkân tanıyor. Polimer bıçak kılıfı, pratik yapısı sayesinde kemer ya da çantaya kenetlenebiliyor. Sap kısımdaki sabit siyah renge karşın, ön ve arka balçağı oluşturan kısımların kılıflarla aynı rengi taşıdığı çok sayıda alternatif [İzlemekte olduğunuz üründe zeytin yeşili (olive green) renktedir. Serinin bitmeyen popülaritesine 2022 yılında katkıda bulunan bu renk, yaprak renkleriyle anılan bir üçlemenin üyesidir. Parlak kırmızı (Dala red) ve yanık turuncu (burnt orange) ise, üçlemenin diğer iki rengidir.] sunuluyor. Bu da bıçağın kullanım alanının ve buna bağlı olarak kullanıcı kitlesinin genişliğinin bir göstergesi. Kuruluşu 1891 yılı olan köklü İsveç şirketi, kurulduğu Mora şehrinde üretimini sürdürüyor. Ahşap oyma gereçlerinden mutfak malzemelerine kadar geniş bir ürün yelpazesine sahip olan Morakniv de İsveç Krallığı sembolünü gururla taşıyor. Ustalık becerilerini modern teknolojilerle birleştiren şirket, kullandığı malzemeden maksimum performansı almayı başarıyor. Özellikle karbon çeliklerinin performansında ortaya çıkan bu durum, ısıl işlem tecrübesini gösteriyor. Morakniv, konuyla ilgili, ''gizli tarif'' açıklamasıyla yetiniyor. Paslanmaz çelik olarak ise İsveç yapımı paslanmaz çelikler (12C27 ve 14C28N, resmî olarak hangisi olduğunu belirtmemişse ‘’İsveç paslanmaz çelik’’ olarak ifade edilmiştir) kullanıyor. Bunun dışında lamine çelikler de kullandığı gözleniyor. İskandinav çizgilerini yansıtan ve Avrupa kalitesi taşıyan Morakniv bıçaklarının fiyata göre performansı oldukça tatmin edicidir. Boralife, Morakniv Türkiye distribütörüdür. Ürün Cinsi:Bıçak Tam Uzunluk:219 mm Namlu Uzunluğu:104 mm Et Kalınlığı:2.5 mm Ağırlık:116 gr Çelik Cinsi:Paslanmaz İsveç Çeliği Sap Cinsi:Termoplastik Elostemer (TPE)

Kullanım durumuSıfır
İlan No 2292468
GarantiVar
İlan Tarihi16 Ocak,
Güncel ilan - Bugün 13:24
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
SKU1395426
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Orijinal ambalajındaEvet
Kargo tarihi3-4 gün içinde
Çıkış yeri İzmir
Satıcı Bilgileri
kurumsalBushlove Outdoor5.0 /5
Ersin Outdoor Doğa Sporları Malzemeleri Teks.İnş.İth.İhr.San.ve.Tic.Ltd.Şti.
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Banayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar