banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Loap Solare Otomatik Şişme Mat Mavi/Kırmızı
Baktığın ilan kapandıLoap Solare Otomatik Şişme Mat Mavi/Kırmızı1.317Ücretsiz kargoYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

LOAP SOLARE OTOMATİK ŞİŞME MAT Loap Solare kendiliğinden şişen mat kolay taşınır ve çok çabuk kurur. Başka bir avantajı ise şekil hafızasıdır Mat, vücut şeklinizi mükemmel bir şekilde kopyalar ve ısı kaybını önler. Kaymaz bir yüzeye ve dairesel delikli iç köpüğe sahiptir. İkiye de katlayabilirsiniz. Ürün, mat yüzeyindeki küçük hasarları onarmak için bir kit ile beraber gelir. Katlanmamış mat ölçüleri 188 × 55 × 3.8 cm (yükseklik × genişlik × derinlik) katlandığında 34 × 19 cm'dir. 1330 gram ağırlığındadır. ÜRÜN ÖZELLİKLERİ Uyku Matı 1330 gr Kamp, hiking External - 75D PL/PVC; Internal - PU foam, round punch Var Evet Evet Yuvarlak 188 x 55 x 3.8 cm 34 x 19

Banayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar