banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
KINGCAMP RIMINI L GUNESLIK MAVİ

KINGCAMP RIMINI L GUNESLIK MAVİ

kurumsalBushlove Outdoor5.0/5SIFIRGARANTİLİwarranty3.221Ücretsiz kargoKredi KartıPeşin fiyatına 3 taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Özellikleri: Su Geçirmezlik ve Uv Koruması: Kingcamp Rain Fly Tentesi Sizi Yağmurdan, Kardan ve Güneşten Korur ve Her türlü Hava Ortamında Kuru, Güvenli ve Rahat bir ortam sağlayabilrisiniz. Pu Kaplamalı Kumaştan Üretilmiştir, Su Geçirmez 3000mm, Kumaşın Arka Yüzü Gümüş Tutkal, Uv Korumalı, Upf50+ ile Kaplanmıştır. Hafi ve kolay taşınabilir, KingCamp yağmur muşamba ağırlığı yalnızca 3,3 lbs lbs, paket boyutu 11,8 x 3,5 tam setinde halatlar ve kazıklar dahil. Nereye giderseniz gidin, ne yaparsanız yapın, taşıması çok kolay bir ürün. Taşınabilirliği nedeniyle sırt çantalı gezginler, yürüyüşçüler ve kampçılar için süper bir ürün. Dayanıklı KingCamp kamp muşambaları, her türlü iklim ve hava koşulunda dış mekanlarda kullanılabilmelerini sağlamak için sağlam ve güçlü yapılmıştır. Pirinç çekme halkası, dış ortamda korozyon önleyici, alüminyum alaşımlı zemin çivileri, üçgen ve altıgen koordinasyon, sabit üst ekran, farklı ortamlara uygun. Güvenli tutmak için kaliteli dikiş ve çoklu halkalar içerir, plastik rondelalar sağlamdır ve iyi dikilir. Kullanımı ve kurulum kolaylığı: Tente boyutu: 118.1×157.5 Kamp muşambası, su geçirmez ve mükemmel UV koruması sağlamak için kare veya üçgen şeklinde kurulabilir. Ekstra bir koruma katmanı için zemin muşambası olarak da kullanılabilir. Çoklu kullanım için ideal Hafta sonları veya tatillerde, kamp yapmak, yürüyüş yapmak, tırmanmak, balık tutmak, sırt çantasıyla gezmek için yanınızda bulundurabileceğiniz mükemmel bir ürün. Genel olarak, kamp ortamında kullanılabilecek bir model dayanıklı, çok işlevli bir barınaktır, spor etkinliklerinde, festivallerde kullanabilirsiniz. , piknikler, bahçeler, plaj aktiviteleri, aile toplantıları, arka bahçe partileri veya sadece arkadaşlarınızla parkta dinlenmek için kullanılabilecek bir üründür. Teknik Özellikleri: Paketlenmiş Boyut : 11,8 x Ağırlık :1,5 kg Taşıma çantası : 150D Oxford Fermuarlı Çanta Kullanım alanı Kamp

Kullanım durumuSıfır
İlan No 2302907
GarantiVar
İlan Tarihi17 Ocak,
Güncel ilan - Önceki Gün 13:24
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
SKU870108
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Orijinal ambalajındaEvet
Kargo tarihi3-4 gün içinde
Çıkış yeri İzmir
Satıcı Bilgileri
kurumsalBushlove Outdoor5.0 /5
Ersin Outdoor Doğa Sporları Malzemeleri Teks.İnş.İth.İhr.San.ve.Tic.Ltd.Şti.
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Banayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar