banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Ferrino Meteora 4 Aile Çadırı MZ
Ferrino Meteora 4 Aile Çadırı MZ
Ferrino Meteora 4 Aile Çadırı MZ

Ferrino Meteora 4 Aile Çadırı MZ

kurumsalBushlove Outdoor5.0/5SIFIRGARANTİLİwarranty16.761Ücretsiz kargoKredi KartıPeşin fiyatına 3 taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Çift odalı, Aile kampları için ideal, ferah iç hacme, yüksek tavan yapısına ve geniş bagaj alanına sahip , 4 kişilik aile tipi kamp çadırı Ağırlık: 10,5 kg. Hacim: 4,8 m3 Paket Boyutu: 55x25x25 cm. Kapı ve Pencere: 3 Kapı ve 1 Büyük açılır pencere 70D Diamond Polyester 75 gr./m2, thermal-insulated, aluminised, 2000 mm. Su sütunu su geçirmezliğe sahip dış tente Nefes alabilir, su kaydırıcı özelliğe sahip iç tente 70D Polyester 80 gr. /m2 Sugeçirmezlik 2500 mm. dayanıklı taban 3 Adet 11mm. fiberglas Pole çubuk Çelik sabitleme kazıkları Tabanı olan geniş bagaj kısmı sayesinde ekstra konfor Bagaj kısmı dışında arka tarafta ikinci giriş Çadır içinde iki tarafta ufak cep bulunur. Çadır iç tavanında fener asmak için askı kancası bulunur. Bagaj yanlarında ve tavan kısmında sıcak havalar için ekstra bir havalandırmalar bulunur. Tamir kiti

Kullanım durumuSıfır
İlan No 2941107
GarantiVar
İlan Tarihi29 Mart,
Güncel ilan - Önceki Gün 13:24
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
SKU1610693
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Orijinal ambalajındaEvet
Kargo tarihi3-4 gün içinde
Çıkış yeri İzmir
Satıcı Bilgileri
kurumsalBushlove Outdoor5.0 /5
Ersin Outdoor Doğa Sporları Malzemeleri Teks.İnş.İth.İhr.San.ve.Tic.Ltd.Şti.
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Banayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar