banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
ThermoExtreme DryActive Perfomans Bayan Gri Esnek Termal Tayt
ThermoExtreme DryActive Perfomans Bayan Gri Esnek Termal Tayt

ThermoExtreme DryActive Perfomans Bayan Gri Esnek Termal Tayt

kurumsalBushlove Outdoor4.2/5SIFIRGARANTİLİwarranty528Ücretsiz kargoKredi Kartı12 aya kadar taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

. Kullanım Alanları Günlük içlik olarak rahatlıkla kullanabilir, vücudunuz alıştıktan sonra 2. bir cilt gibi davranır üzerinizde yokmuş hissine kapılırsınız, Streç bir ürün olduğundan vücudunuzu sarar ve dışarıdan belli olmamaktadır. Bu ürünü outdoor, trekking, yürüyüş, dağcılık, mağaracılık, spor, avcılık, balıkçılık, tüm doğa sporlarında baselayer yani 1. katman olarak kullanabilirsiniz. Rahatsızlık hissetmeden maksimum konfor sağlar. Bisiklet sporu ve aktivitelerinde aşırı rüzgara maruz kalan terli cildiniz çok ciddi rahatsızlıklara yol açmaktadır. bunu engellemenin tek yolu cildinizi kuru tutmaktan geçmektedir. Bu ürün vücudunuz sizin uygun ortamı oluşturmaktadır. Kış sporları esnasında ister kayak ister snowboard olsun rahatlıkla kullanabilirsiniz.hem soğuğa maruz kalmasınız hemde aktivite esnasında terinizi dış katmana aktarır. Motosiklet sürüş esnasında hem soğuğu geçirmediği gibi rüzgarı geçişini engeller. Ürün içeriği:  Poliamid (PA): Daha Yüksek Dayanım! Uzun ömürlü ve sağlamdır. Aşınma dayanımı çok yüksektir. Elastan (EA): Daha Özgür! Kopmadan 5 katın üzerinde esneyebilir. Performans esnasında vücudunuzun alacağı şekillere uyum sağlayarak, özgürce hareket etmenizi sağlar. Yıkama talimatı 40 derecede yıkanmalı Ağartma yapılmamalı Taburlu kurutucuda kurutulmamalı Ütülenmemeli Kuru Temizleme yapılmamalı

Kullanım durumuSıfır
İlan No 2290649
GarantiVar
İlan Tarihi16 Ocak,
Güncel ilan - Dün 12:58
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
SKU742071
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Orijinal ambalajındaEvet
Kargo tarihi3-4 gün içinde
Çıkış yeri İzmir
Satıcı Bilgileri
kurumsalBushlove Outdoor4.2 /5
Ersin Outdoor Doğa Sporları Malzemeleri Teks.İnş.İth.İhr.San.ve.Tic.Ltd.Şti.
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Banayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar