banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Sublimasyon Porselen Glitter (Simli) Mavi Kupa - Kutulu
Sublimasyon Porselen Glitter (Simli) Mavi Kupa - Kutulu
Sublimasyon Porselen Glitter (Simli) Mavi Kupa - Kutulu

Sublimasyon Porselen Glitter (Simli) Mavi Kupa - Kutulu

kurumsalBitmeyenKartuşSIFIRGARANTİLİwarranty215Ücretsiz kargoKredi Kartı12 aya kadar taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Sublimasyon Porselen (Simli) Mavi Kupa Sublimasyon ve laser baskıya uygun , üzeri özel sim ve sublimasyon kaplamalı ithal porselen kupalardır.Yüzeyi hatasız (parlak ve pürüzsüz ) olup başarılı baskı almanızı sağlayan A kalite kupalardır. Kupalar ofset baskılı kupa kutusu ile gelmektedir ve kutular fiyata dahildir. ÖZELLİKLER YÜKSEKLİK : 95 mm ÇAP : 82 mm ÇEVRE : 250 mm BASKI ALANI ( önerilen) : 85x200 mm HACİM : 330 cc KOLİ ADEDİ : 36 KUTU : Var Kargo firmaları cam, seramik ve porselen ürünlerin taşınmasından kırılma riski sebebiyle kaçınmaktadırlar.Dolayısıyla bu tip ürünlerin sevkiyat esnasında hasar görmesi durumunda oluşabilecek kaybı ödememektedirler.Firmamız bu tip ürünlerin zarar görmemeleri için ambalajları konusunda maksimum çabayı sarf etmekle beraber artık kargo veya ambar ile sevkiyatı esnasında verilen nakliye zararları konusunda bir sorumluluk kabul etmemektedir.Burada sevkiyat sırasında oluşabilecek hasar riskinden dolayı sorumluluk alıcı firmaya aittir.Siparişlerinizi koli bazında verirseniz kargo süreçlerinde oluşabilecek kırılma riskini en aza indirmiş olursunuz. Baskı Talimatı: KUPA BARDAK BASKI MAKİNESİ MODELİ ISISÜRE 2D Standart Kupa Baskı Preslerinde ST-210 , AP-210 , SB-04A , MP-2105 , MP-3105170-190 derece170-190 saniye 3D Transfer Baskı Preslerinde ST-3042 , ST-420 , ST-1520195 derece450 saniye (1 adet kupa için) 3D Vakum Transfer Baskı preslerinde çoklu adet kupa baskısı yapılırken kupa adedi arttıkça her bir kupa için 1 dakika süreyi artırmanız gerekir. Baskı ayarları zaman zaman ürünlere, kullanılan kağıt ve mürekkebe, baskı makinasına ve hatta mevsime göre dahi farklılıklar gösterebilir. Bu nedenle toplu imalat öncesi lütfen deneme baskısı yapınız. Ürünlerimiz baskısız ve toptan fiyatına satılmaktadır!

Kullanım durumuSıfır
İlan No 1496279
GarantiVar
İlan Tarihi30 Ekim 2023
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
SKUsf_T4253
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Orijinal ambalajındaEvet
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri Bursa
Satıcı Bilgileri
kurumsalBitmeyenKartuş
BİTMEYEN KARTUŞ TEKNOLOJİ ÜRÜNLERİ SARF MALZEMELERİ SAN.TİC.LTD.ŞTİ.
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Banayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar