banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Renault Grand Scenic III 2014 Sis Farı Set  Oem:  8200074008

Renault Grand Scenic III 2014 Sis Farı Set Oem: 8200074008

kurumsal3tıkla5.0/5SIFIRGARANTİLİwarranty690Ücretsiz kargoKredi Kartı12 aya kadar taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Ürün orijinal sis farı yuvası olan model ile birebir uyumludur. Orijinal sis farı yuvası yok ise far ayaklarının bağlanacağı yerlerde yoktur. Ayrıca elektrik tesisatıda çekilmesi gerekir. Sis farı yerinde siyah kapaklar varsa içi boş demektir satın almadan önce lütfen kontrol ediniz. Emin değilseniz lütfen destek hattımız ile iletişime geçiniz. Aracımda sis farı yokmuş tüh ben bunu iade edeceğim gibi ciddiyetsiz iade talepleri kesinlikle kabul edilmeyecektir! Ürün : Sis farı seti Kutu İçeriği : 2 adet sis farı, 2 adet H11 ampul Çap: 90mm Uyumlu Marka : İlan başlığında yazan araç için uyumludur Kasa : Plastik Ön Mercek: Curved gerçek cam Tipi: Sis Farı Volt: 12V Extra : Xenon ve Led H11 ampüller ile uyumludur. Satıcı notu: Lüfen aracınızda sis farı yuvası var ise sipariş veriniz! Ürün cam olduğu için aracıma olmuyor sis farı yuvası yokmuş diyerek geri gönderdiğinizde kırılıyor! Bu durumda iade isteği red ediliyor ve kargo teslim alınmadan geri gönderiliyor biliginize. Tüm ürünler ithalatçı veya imalatçı firmalar tarafından 1 Yıl garantilidir. Ürün hakkında sorularınızla ilgili bize ( 10.00 - 17.00 Arası Cumartesi ve Pazar hariç) destek servisinden mesaj yolu ile ulaşarak bilgi alabilirsiniz. .

Kullanım durumuSıfır
İlan No 2743994
GarantiVar
İlan Tarihi04 Mart
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
SKU155341
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Orijinal ambalajındaEvet
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri İstanbul
Satıcı Bilgileri
kurumsal3tıkla5.0 /5
Tufan Öztürk
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Banayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar