banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Mini Cooper R60 Countryman 2010-16 Lüks Halı Paspas Kırmızı
Mini Cooper R60 Countryman 2010-16 Lüks Halı Paspas Kırmızı

Mini Cooper R60 Countryman 2010-16 Lüks Halı Paspas Kırmızı

kurumsal3tıkla5.0/5SIFIRGARANTİLİwarranty1.100Ücretsiz kargoKredi Kartı12 aya kadar taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Araca Özel Premium Halı Paspas Not : Halı paspaslarımız aracınıza özel hazırlanmaktadır ve aynı gün kargo yapılabilme ihtimali çok düşüktür. Araca özel halı paspas çeşitlerimiz tüm marka ve alt modelleri için ayrı ayrı tasarlanmış olup, son model çevreye uyumlu doğal Poliproplen temiz 1200gr halıdan üretimleri yapılmıştır. Hareket etmesini önleyici kaymaz özel alt kaplaması ile güvenli ve keyifli bir yolculuk yapmanızı sağlar. Premium Halı Paspas Özellikleri: Poliproplen halılardan üretilmiş olup, temizlenmesi kolaydır.Paspas sayesinde kum ve yol tozu gibi dış etkenlerden korur.Kolay ve pratik bir şekilde yıkanır, çabuk kurur.Hava ısısının sıfırın altında olduğu derecelerde bile kıvrılmaz çatlamaz sertleşmez.Kaymayı engelleyici alt tabana sahiptir.Aracınızda orijinal bağlantı klipsleri var ise ona uygun klips tokası ile gönderim yapılır. Diğer Bilgiler: Araç marka ve modeli başlıkta belirtilmiştir. Eğer emin değil iseniz lütfen bize model yılını belirtiniz.Kargo süresi ortalama 3 gündür.% 100 uyumlu ve garantilidir. Halı Renk Seçenekleri: Üretimini yaptığımız halıların renkleri siyah, kırmızı, Bej ve gridir. Aşağıdaki renklerden istediğinizi seçebilirsiniz. Kenar Dikiş Renk Seçenekleri: Üretimini yaptığımız halıların kenar dikiş renkleri siyah, pembe, bej, mavi, yeşil, gri, turuncu, kırmızı, beyaz ve sarı. Aşağıdaki renklerden istediğinizi seçebilirsiniz. Kenar Biye Renk Seçenekleri: Üretimini yaptığımız halıların kenar biyelerinin renkleri siyah, pembe, bej, mavi, yeşil, gri, turuncu, kırmızı, beyaz ve sarı. Aşağıdaki renklerden istediğinizi seçebilirsiniz. Marka Yazısı Seçenekleri: Şoför parçasına standart olarak aksi belirtilmedikçe aracın markasının yazısı ücretsiz yapılmaktadır. Eğer istenirse diğer parçalarada ücretli olarak markanın yazısı eklenebilmektedir. Ekstra Topuk Bölgesi Desteği: Şoför parçasına standart olarak topuk bölgesindeki yıpranmayı önlemek için ekstra katman yapılır. %100 Yerli Üretim: Ürünlerimizin tamamı yerli hammadde ile profestonel ekibimiz tarafından özenle üretilmektedir. Üretim Süreci ve Kargolama: Siparişiniz standart bizim sunduğumuz seçenekler ile olursa 3 iş günü içerisinde kargoya teslim edilir. Ekstra bir talep ( Özel logo veya yazı, standart dışı özel malzeme vs.) olursa bu süre uzayabilir sizi üretime başlamadan önce bilgilendiririz. Ürün hakkında sipariş veya sorularınızla ilgili bize mesaj sistemi ile ulaşarak bilgi alabilirsiniz.

Kullanım durumuSıfır
İlan No 2744284
GarantiVar
İlan Tarihi04 Mart,
Güncel ilan - Bugün 14:59
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
SKU126900
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Orijinal ambalajındaEvet
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri İstanbul
Satıcı Bilgileri
kurumsal3tıkla5.0 /5
Tufan Öztürk
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Banayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar