banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Millet UBIC 30 Sırt Çantası MIS2267 7317 STD - Safir
Millet UBIC 30 Sırt Çantası MIS2267 7317 STD - Safir

Millet UBIC 30 Sırt Çantası MIS2267 7317 STD - Safir

kurumsalBushlove Outdoor5.0/5SIFIRGARANTİLİwarranty5.220Ücretsiz kargoKredi KartıPeşin fiyatına 3 taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Avrupa’nın en prestijli outdoor markasından biri olan Fransız dağcı markası Millet, rahat ve koruyucu uyumu ile bilinir  UBIC 30 yürüyüş sırt çantasının 30 litrelik hacmi, onu yarım günlük gezilerin yanı sıra sığınakta bir geceleme ile iki veya hatta üç günlük maceralar için kullanacağınız ultra çok yönlü bir model haline getirir. Ergonomik kemer ve omuz askıları ile oldukça rahat bir uyum sunan çanta, çoklu dış cepleri ve çantanın alt kısmında ayrı bir bölme sayesinde fonksiyonel organizasyondan faydalanır. Öndeki büyük streç file cep, bir polar veya ceketi doldurmak için mükemmeldir. Tamamen geri dönüştürülmüş liflerden yapılmış bu çevreye duyarlı çanta, Variloop sistemi sayesinde ekipmanı dışarıya asmanıza olanak tanır. Yanal sıkıştırmalar Çantanın yan, ön ve alt kısmındaki kayışlarla sıkıştırma sistemi. Bu kayışlar, alp ekipmanınızı (kayak, bivouac) taşımak için olduğu kadar, hareket halindeki yararlı hacmini azaltmak için de yararlıdır. Halat tutucu Torbanın üst kısmına, kapağın altına takılan ve yan sıkıştırma kayışları tarafından tutulan ipi tutmak ve taşımak için hızlı ve ayarlanabilir sistem. Ergonomik snowboard taşıma sistemi. Variloop Sistemi™ Plastik takviyeli kayışlar ve çoklu döngü uyarlaması ile belde çıkarılabilir ve ayarlanabilir sistem. Tüm yıllık dağ ekipmanları ve bivouac taşıma ile uyumlu sistem: kayaklar / buz baltaları / direkler / kar ayakkabıları / çadır / şilte... Özellikleri Ayarlanabilir göğüs kemeri Çanta alt askıları Omuz askısı hatırlatıcıları Kemer şarj hatırlatıcıları El dinlenme kayışları Ergonomik kayışlar Ergonomik ayarlanabilir kemer Değişken döngü sistemi Kapak açma 2 toka Fermuarlı çanta alt erişim 1 yan file cep 1 fermuarlı yan cep 1 fermuarlı ön cep Kapakta 2 fermuarlı cep Fermuarlı çanta alt bölmesi Streç bel bandında 1 adet fermuarlı cep Hidrasyon sistemi bölmesi Ön bölme yağmurluk Anahtarlık Boyutlar Kapasite: 30 litre Sırt yüksekliği: 46 cm Yükseklik 62 cm x Genişlik 27 cm x Derinlik 22 cm Eko sorumluluk kriterleri Sorumlu malzeme: Evet Sertifikalı malzeme: Evet PFC’siz mi : Evet Laboratuvarımızda test edilen dayanıklı ve dayanıklı malzeme: Evet Malzemeler Ana malzeme: HONEYCOMB 3LINE GERİ DÖNÜŞÜMLÜ // %100 Geri Dönüştürülmüş Poliamid // DWR PFC ‘siz dayanıklı su itici işlem; Su yalıtımı: 1000mm İkincil malzeme: P 600D %100 Geri Dönüşümlü // %100 Geri Dönüşümlü Polyester // Su Yalıtımı: 1.000 mm; DWR PFC ‘siz dayanıklı su itici işlem P1200D %100 Geri Dönüşümlü // %100 Geri Dönüşümlü Polyester // Su Yalıtımı: 1000 mm; DWR PFC’siz dayanıklı su itici işlem Ağırlık 1265gram Üretim hatalarına karşı distribütör garantisi altındadır.

Kullanım durumuSıfır
İlan No 2519314
GarantiVar
İlan Tarihi31 Ocak,
Güncel ilan - Bugün 20:25
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
SKU1188006
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Orijinal ambalajındaEvet
Kargo tarihi3-4 gün içinde
Çıkış yeri İzmir
Satıcı Bilgileri
kurumsalBushlove Outdoor5.0 /5
Ersin Outdoor Doğa Sporları Malzemeleri Teks.İnş.İth.İhr.San.ve.Tic.Ltd.Şti.
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Banayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar