banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
KAM Bushcraft Av Bıçağı Kahverengi/Siyah - A 10 4116
Baktığın ilan kapandıKAM Bushcraft Av Bıçağı Kahverengi/Siyah - A 10 41161.169Ücretsiz kargoYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Deri vaketa kılıf ve paracord ile  gönderimi sağlanacaktır. Kılıfta magnezyum taşıma halkası mevcuttur. Görseldeki magnezyum çubuğu fiyata  dahil değildir. Satın aldığınız ürünler, kullanılan malzemelerin dokusu rengi veya el işçiliğinden kaynaklı görseldeki üründen ufak detay farklılıkları gösterebilir.     Kullanım Alanları: Tüm doğa faaliyetleri, bushcraft ve kampçılık kullanıma uygundur. Kabza: Neme ve suya dayanıklı, antibakteriyel siyah kahverengi hareli kompakt mikarta ile kırmızı linen mikarta kombinasyonu kullanılmıştır. 2 adet pirinç pim ve pirinç boru ip halkası eklenmiştir ayrıca pirinç logo mevcuttur. Çelik: Outokumpu 4116 Sertlik: 57-58 Ölçüler: 235/110/125 mm Kalınlık :4 mm

Banayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar