banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Dermadolin MadePantol Su Bazlı Cilt Bakım Kremi 50 ml
Baktığın ilan kapandıDermadolin MadePantol Su Bazlı Cilt Bakım Kremi 50 ml350Ücretsiz kargoYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

MadePantol Ss Bazlı Cilt Bakım Kremi 50 ml Shea yağı ve Gliserin içeriklidir Ürün Faydaları: Kozmetik işlemler sonrası bakım sağlar. Dış etkenlere karşı cildi korur ve eski görünümünde kalmasına yardımcı olur. Cildi yoğun bir şekilde nemlendirir. Bebekler için kullanıma uygundur. Yüz,vücut ve dudak bakımı için uygundur. Cildin esnekliğini arttırmaya yardımcıdır. Bitkisel içerikli bir üründür. Sentella Asiatika,Pantenol,Arnika Montana,Alantoin,Kassia Angustifolya,Shea Yağı,Gliserin içerir.

Banayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar