banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Corega Diş Protezi Temizleyici Tablet (30 Tablet)
Corega Diş Protezi Temizleyici Tablet (30 Tablet)

Corega Diş Protezi Temizleyici Tablet (30 Tablet)

kurumsalDERMOAİLEM5.0/5

"Corega Diş Protezi Temizleyici Tablet (30 Tablet)"

SIFIR140Ücretsiz kargoKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Corega Diş Protezi Temizleyici Tablet (30 Tablet) Eğer derinlemesine bir temizlik istiyor ama diş protezlerinizi gece boyunca suda bekletmek istemiyorsanız, Corega Diş Protezi Temizleyici Tablet tam size göre. Yalnızca 3 dakikada, kokuya neden olan bakterilerin %99.99'unu ortadan kaldırır* ve belirtildiği şekilde kullanıldığında zor lekeleri çıkarır, plak oluşumunu azaltır, size daha temiz ve ferah bir diş protezi sağlayarak sevdiklerinize daha yakın olmanıza imkan tanır. Derinlemesine temizlik, diş protezlerinin orijinal renklerinin korunmasını sağlar. Kokuya neden olan bakterilerin %99.99'unu ortadan kaldırır.* Belirtildiği şekilde kullanıldığında, plak oluşumunu azaltır ve zor lekeleri çıkarır. Diş protezlerine karşı naziktir. * Laboratuvar test sonuçlarına göre Bazı diş macunlarının aksine, diş protezi temizleyici tabletler düşük aşındırıcılığa sahiptir, böylece diş protezlerinizi çizmeden temizler ve istenmeyen bakterilerin ve diğer mikroorganizmaların oluşması için daha az alan bırakır. 3-DAKİKADA DİŞ PROTEZİ TEMİZLEYİCİ TABLET KULLANIMI Yeterince ılık (sıcak değil) ve diş protezini kaplayacak miktarda su içine bir tablet atın. 3 dakika bekletin. Diş protezinizi bu solüsyonla yumuşak bir fırça kullanarak fırçalayın. Akan su ile durulayın. Kalan solüsyonu kullandıktan hemen sonra atın.

Kullanım durumuSıfır
İlan No 3184468
İlan Tarihi30 Nisan,
Güncel ilan - Bugün 09:51
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
SKUCRG10004
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Orijinal ambalajındaEvet
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri Düzce
Satıcı Bilgileri
kurumsalDERMOAİLEM5.0 /5
Ahsen MUTLU
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Banayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar