banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Xpecia Kadın 60 Tablet
Baktığın ilan kapandıXpecia Kadın 60 Tablet298Ücretsiz kargoYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Xpecia Kadın 60 Tablet Xpecia Kadın 60 Tablet Ürün Açıklaması: Türkiye’nin saç sorunlarının çözümüyle ilgilenen Hair Pharma İlaç Sanayii tarafından üretilmektedir. Xpecia içinde 60 tablet bulunan saçta kırılma, kalite kaybı, sönükleşme, dökülme gibi hastalık dışı sorunların çözümünde yardımcı olan gıda takviyesidir. İçerik olarak iki farklı formda üretilmektedir. Formülasyonu saç hastalıkları konusunda tecrübeli doktorlar ve farmakologlar tarafından oluşturulmuştur. Formların içerikleri aşağıdaki gibidir. İçeriğindeki aktiflerin etkileri ile ilgili ayrıntılı bilgiyi o madde hakkında yapılmış bilimsel çalışmaların ele alındığı sayfalardan okuyabilirsiniz. Saw Palmetto, Ginkgo Biloba, Pantothenic Acid, Biotin, Folic Acid, Zinc, Iron, L-Cystine, Methionine, Keratin Takviye Edici Gıda Ürün İçeriği: Maltodekstrin, Serenoa Repens Ekstresi (Saw Palmetto-Cüce Palmiye)(Meyve), Hacim Artırıcı (Mikrokristalin Selüloz), Laktoz Monohidrat, Mısır Nişastası, Ginkgo Biloba Ekstresi (Mabet Ağacı Yaprağı)(Yaprak), L-Sistin, Metiyonin, Keratin, Topaklanmayı Önleyici (Yağ Asitlerinin Magnezyum Tuzları, Silikon Dioksit), Kalsiyum D-Pantotenat, Ferroz Glukonat, Çinko Sülfat, Biotin, Folik Asit. Takviye edici gıdalar normal beslenmenin yerine geçemez. Tavsiye Edilen Günlük Porsiyon Miktarı: Günde 2 (iki) kez, 1 (bir) tablet yemeklerden sonra alınmalıdır. Tavsiye edilen günlük porsiyonu aşmayınız.

Banayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar