banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Bioxcin Saç Dökülmesine Karşı Siyah Sarımsak Şampuanı 300 ml | 3 al 2 öde
Baktığın ilan kapandıBioxcin Saç Dökülmesine Karşı Siyah Sarımsak Şampuanı 300 ml | 3 al 2 öde185Ücretsiz kargoYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Bioxcin Saç Dökülmesine Karşı Siyah Sarımsak Şampuanı 300 ml | 3 al 2 öde İçeriğindeki siyah sarımsak ekstresi, saç dökülme karşıtı bakım sağlar. Yıpranmış saçlara bakım sağlayarak daha canlı ve ışıltı kazandırır. Güçsüz saçlar Kullanım Şekli: Saçlar ılık suyla ıslatılır. Bir miktar şampuan saçlı deriye 2-3 dakika hafifçe masaj yapılarak ve köpürtülerek uygulanır. Saçlar ılık su ile durulanır ve bu işlem bir kez daha tekrarlanır. Sık kullanıma uygundur. Gözlerle teması halinde durulayınız.

Banayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar