banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Tommy Hilfiger TH1792033 Erkek Kol Saati

Tommy Hilfiger TH1792033 Erkek Kol Saati

kurumsalArmada Saatwarranty3.150Ücretsiz kargoKredi KartıPeşin fiyatına 3 taksitKolay İadefavorileshareYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.

Tommy Hilfiger TH1792033 Erkek Kol SaatiÜRÜN BİLGİSİCinsiyet: ErkekMarka: Tommy HilfigerMekanizma: QuartzGaranti: 2 YılKasa Çapı: 44 mmKasa Şekli: YuvarlakKasa Materyali: Plastik, AlüminyumKasa Taşı: YokCam Özellik: MineralTarz: Klasik SaatlerKasa Rengi: SiyahKadran Tipi: AnalogKadran Rengi: SiyahKadran Taşı: YokKayış Tipi: SilikonRenk: KırmızıSu Geçirmezlik: 3 ATMKronometre: HayırTakvim: HayırAlarm: YokTüm ürünler %100 Orijinal ve 24 ay garantilidir.Siparişiniz orjinal kutusu, garanti belgesi ve faturası ile tarafınıza gönderilir.Stoktaki ürünler aynı gün kargo ile gönderilmektedir.

2188028
29 Aralık 2023
SKU6965
1-2 gün içinde
İzmir
kurumsalArmada Saat
Engin Otkaran
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Banayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • document
  • documentSıklıkla Sorulanlar