banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Sublimasyon A4 Kanvas Tablo 18,5x27 cm
Sublimasyon A4 Kanvas Tablo 18,5x27 cm
Sublimasyon A4 Kanvas Tablo 18,5x27 cm
Sublimasyon A4 Kanvas Tablo 18,5x27 cm

Sublimasyon A4 Kanvas Tablo 18,5x27 cm

kurumsalBitmeyenKartuşSIFIRGARANTİLİwarranty137Ücretsiz kargoKredi Kartı12 aya kadar taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Sublimasyon Kanvas A4 Ürün 18cm x 27cm ebatlarında ahşap bir çerçeve ile 24cm x 30cm ebatlarında sublimasyon baskıya uygun kanvas kumaştan ibarettir. A4 ebatlarında hazırlanan tasarım ile baskı yapıldıktan sonra ahşap çerçeveye gerdirilerek bir zımba yardımı ile uygulanmaktadır. Normal zımbalar ile uygulama yapılabilmekle birlikte döşeme zımbası ile daha rahat uygulama yapılabilir. Baskımızı yazıcıdan alırken tekstil transfer kağıdına ters baskı almaya dikkat etmeliyiz. Baskımızı aldıktan sonra Kanvas altta transfer kağıdımız üstte olacak şekilde presimize yerleştiriyoruz. Presimize herhangi bir boya bulaşmasını engellemek için alta ve en üstte boş bir kağıt kullanmak iyi olur. Presimiz 185 derece ısıtılmış olmalı ve süre olarakta 80 saniye ayarlanmalıdır. Sıcak olan prese kanvas ile birlikte tasarımımızı koyarken seri olmalıyız, çünkü ısıyı görünce baskılı kağıdımız kıvrılma yapabilir. Isı bant kullanarak bu riski ortadan kaldırabilirsiniz. Kanvası çerçeveye uygularken çerçevenin bir yüzeyinde çerçevenin iç kısmına doğru eğim bulunmaktadır. Çerçevenin iç kısmına doğru hafif eğimli olan bu yüzü kanvasa gelecek şekilde ayarlayıp daha sonra kanvası gerdirerek zımba yardımı ile çerçeveye zımbalamanız gerekmektedir. Kanvasa 1 resim basılarak kullanılabileceği gibi panoramik bir resmi 3-4 parçaya ayırarak (tamamen size ve resmin boyutlarına kalmış) 3-4 kanvasa basarak bir kompozisyonda oluşturabilirsiniz. Aynı zamanda uygulama şeklinize göre çerçevenin iki kenarı arasına yerleştirilecek bir taşıyıcı metel levha ile kanvasa bir saat motoru ekleyip duvar saatine de dönüştürebilirsiniz. Ürün baskısız olarak toptan fiyatına satılmaktadır.

Kullanım durumuSıfır
İlan No 1501765
GarantiVar
İlan Tarihi30 Ekim 2023,
Güncel ilan - Dün 13:22
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
SKUsf_T1243
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Orijinal ambalajındaEvet
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri Bursa
Satıcı Bilgileri
kurumsalBitmeyenKartuş
BİTMEYEN KARTUŞ TEKNOLOJİ ÜRÜNLERİ SARF MALZEMELERİ SAN.TİC.LTD.ŞTİ.
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Banayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar