banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Solgar Vitamin D3 1000 IU 100 Kapsül
Baktığın ilan kapandıSolgar Vitamin D3 1000 IU 100 Kapsül250Ücretsiz kargoParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Solgar Vitamin D3 1000 IU 100 Kapsül Solgar Vitamin D3 balık karaciğer yağından elde edilmektedir bu nedenle yüksek oranda D3 vitamini içermesinden dolayı Kemik, Kas ve Diş yapısının korunmasına katkı sağlamakla birlikte bağışıklık sisteminin normal fonksiyonunda çalışmasına katkıda bulunur Ürünün Faydaları: Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nın 29960 sayılı Türk Gıda Kodeksi Beslenme ve Sağlık Beyanları Yönetmeliği'ne Göre; - D vitamini kalsiyumun ve fosforun normal emilimine/kullanımına katkıda bulunur. - D vitamini normal kemiklerin, normal kas fonksiyonunun ve normal dişlerin korunmasına katkıda bulunur. - D vitamini bağışıklık sisteminin normal fonksiyonuna katkıda bulunur. Ürünün İçeriği: Bileşenler1 Kapsül Miktarı %BRD* Vitamin D3 25 mcg 500 Kullanım Önerisi: *Yetişkinler İçin Günde 1 kapsül tercihen yemeklerden sonra bol su ile kullanılması tavsiye edilir. **Şeker, tuz, nişasta içermez. Maya, buğday, gluten, soya ve süt ürünleri gibi potansiyel alerjenleri içermez. Yapay aroma, renklendirici, tatlandırıcı ve koruyucular kullanılmamıştır. Balık içerir. ***Ürünlerimiz takviye edici gıdalar olup her kişide farklı etkiler gösterebilmektedir. Daha sağlıklı bir bilgi için doktorunuza veya eczacınıza danışmanızı önemle rica ederiz. ****1 Adet şişe içerisinde 100 adet kapsül bulunmaktadır.

Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar