banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home

Samsung Galaxy A31 128 GB

Samsung  Galaxy A31 128 GB
Samsung  Galaxy A31 128 GB

Samsung Galaxy A31 128 GB

kurumsalEmperorYENİLENMİŞGARANTİLİwarranty3.891Ücretsiz kargoPiyasadaki sıfır fiyatı17.00013.109cebinde kalacak

Bu ürünü satan 2 alışveriş sitesinden. Kaynak

akakce
Kredi KartıPeşin fiyatına 3 taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

[ Yenilenmiş Telefon Nedir? Türk Standartları Enstitüsü tarafından belirlenen standartlara göre Türkiye Cumhuriyeti Ticaret Bakanlığı onayıyla “Yenileme Merkezi” olan firmalar tarafından yenilenen ve 12 ay garanti sertifikasına sahip ürünlerdir. Yenilenmiş Telefon Güvenilir mi? • Türk Ticaret Bakanlığı onaylı yenileme merkezleri tarafından yenilenen telefonlar, devlet güvencesinde %100 güvenilirdir. Yenileme işlemi sırasında cihazlar, donanım ve yazılımsal olarak yenileme işlemleri yapılıp, tam performanslı olarak satışa sunulmaktadır. Yenileme sertifikasına sahip cihazların içindeki veriler kalıcı olarak silinir. Böylece yenilenmiş cihazlar güvenilir bir şekilde 12 ay garantili olarak satışa sunulmaktadır. Kutu içerisindeki sertifikada yer alan QR kodunu okutarak telefon üzerinde yapılan işlemlere ulaşabilirsiniz. Yenilenmiş Telefonlarda Kondisyon Ne Anlama Gelmektedir? Kullanılmış cihazlar, yenileme merkezleri tarafından gerekli tüm kontrollerin ve onarımların ardından satışa sunulmaktadır. Yenilenmiş telefonlar, kasa ve ekranda yer alan çizik veya deforme durumuna göre kondisyonlara ayrılmaktadır. A Kalite Mükemmel Cihazlar‘da, ekran veya kasasında gözle tespit edilmesi zor, kılcal çizik olabilmektedir. B Kalite Çok İyi Cihazlar’da, ekran veya kasasında gözle görülebilecek seviyede kılcal çizikler olabilmektedir. C Kalite İyi Cihazlar‘da, ekran veya kasasında telefonun işlevselliğini etkilemeyecek çizikler veya deformeler olabilmektedir. Farklı kondisyonlara sahip yenilenmiş telefonların tüm fonksiyonları çalışmaktadır ve hijyen bakımları yapılmıştır. Yenilenmiş Telefonların Avantajları Nelerdir? • Uygun Fiyat• 12 Ay Garanti Sertifikasına Sahip

Kullanım durumuYenilenmiş Yenilenmiş Ürün Nedir?
İlan No 2524826
GarantiVar
İlan Tarihi05 Şubat,
Güncel ilan - Bugün 12:25
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
SKU1.YEN.C.00001
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Orijinal ambalajındaEvet
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri İstanbul
Satıcı Bilgileri
kurumsalEmperor
Yetkili Yenileme MerkeziEmperor Teknoloji Anonim Şirketi
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.

Samsung Galaxy A31 128 GB Özellikleri

Bu ilandaki ürün Banayeni kataloğuyla birebir eşleşiyor.help
Ekran Yenileme Hızı60 Hz
HoparlörMono
Ön Kamera Video FPS Değeri30 fps
Kulaklık Bağlantısı3.5 mm
JiroskopEvet
Wi-FiEvet
ÇerçevesizEvet
Arttırılabilir HafızalıEvet
Ön Kamera Video ÇözünürlüğüFull HD
NFCEvet
Hızlı ŞarjEvet
DokunmatikEvet
Parmak İzi OkuyuculuEvet
AkıllıEvet
İvmeölçerEvet
BluetoothEvet
GPSEvet
İşletim SistemiAndroid
Çentikli EkranEvet
Ekran YansıtmaEvet
Video FPS Değeri30 fps
SIM TürüNano
Arka Kamera Sayısı4 Kameralı
Video Kayıt ÇözünürlüğüFull HD
Mobil Erişim Teknolojisi4G
Dahili Hafıza128 GB
USB TürüUSB Type-C
Çıkış Yılı2020
Bluetooth Versiyonu5.0
Gövde MalzemesiPlastik
Arka Kamera48 MP
Çekirdek Sayısı8
Çerçeve MalzemesiPlastik
RAM Kapasitesi4 GB
Dördüncü Arka Kamera5 MP
Ekran TeknolojisiSuper AMOLED
Ön Kamera20 MP
İşlemci (CPU)Cortex A75
Üçüncü Arka Kamera5 MP
İkinci Arka Kamera8 MP
SeriSamsung Galaxy
Hızlı Şarj Gücü15 W
İşlemci Hızı2.0 GHz
Ekran Boyutu6.4 inç
Grafik İşlemcisi (GPU)Mali-G52 MC2
SAR Değeri (Baş)0.488 W/kg
Ekran Çözünürlüğü1080x2400 px
Ağırlık185 gr
Piksel Yoğunluğu411 PPI
ChipsetMediaTek Helio P65
SAR Değeri (Vücut)1.68 W/kg
Boyutlar159.3x73.1x8.6 mm
Batarya Kapasitesi5000 mAh
Ekran Gövde Oranı84.49%
Daha fazla özellik göster

Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Banayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar
  • Samsung Galaxy A31 128 GB Banayeni ile keşfet

    İkinci El Samsung Galaxy A31

    Galaxy A serisinin gözde modellerinden biri olan Samsung A31, daha fazlasını görmenizi sağlayan ekranı, zarif tasarımı ve muhteşem dörtlü kamerasıyla karşınızda. Samsung A31 ikinci el, gelişmiş özellikleri sayesinde hızlı ve pratik bir kullanım sunuyor. Üç seçenekten oluşan Samsung A31 renkleri tarzınızı tamamlıyor.

    Çift sim kart kullanma imkânı sunan Samsung Galaxy A31 64 GB, 128 GB depolama alanı seçenekleriyle gelse de bu alan hafıza kartıyla 512 GB’ye kadar artırılabiliyor. Teknik özellikleri ve dayanıklılığı hesaba katıldığında Samsung A31 fiyat olarak uygun bir seçenek sunuyor. Düşük maliyet ve yüksek performans odaklı kullanıcılar için Samsung A31 ikinci el, orta segmentteki rakiplerine göre bütçe dostu olarak kabul edilebiliyor.

    İkinci El Samsung A31 Tam da Sizin İçin Tasarlandı

    Samsung A31 beyaz, mavi, siyah renkleriyle her yaşa ve stile hitap ediyor. Parlak renklerin işlendiği mat dokusu, Samsung A31 ikinci el tasarımını daha sağlam tutmanızı sağlıyor. Bu hissiyatla Samsung A31 modellerini tek elle dahi kullanabilirsiniz.

    8,6 mm inceliğindeki Samsung A31 ikinci el, çerçevesiz denebilecek kadar geniş bir ekrana sahip. Galaxy A31 ön kamerası bu ekrana üst çerçeveden pay alacak şekilde yerleştirildi. Samsung tarafından “Sonsuz-U” olarak adlandırılan bu tasarım, ekranın ortasından küçük bir çentik şeklinde uzanıyor.

    Samsung A31 ikinci el modeli, su sıçramalarına, toza ve düşmelere dayanıklı bir tasarıma sahip. Maruz kalınan tozun ve suyun Samsung A31 ikinci el cihazının içine girememesi, tüm aksamını uzun süre korumasını sağlıyor. Bu da, A31 2. el cihazını uzun süre kullanabilmeniz anlamına geliyor.

    Etkileyici Özellikleriyle İkinci El Samsung Galaxy A31 Ekranı

    6,4 inç olan Samsung Galaxy A31 ekranı FHD+ Super AMOLED teknolojisiyle canlı, keskin ve parlak bir ekran deneyimi sunuyor. Boy-en oranı 20:9 olan ekran, dar ve uzun yapısıyla daha rahat bir kullanım deneyimi vadediyor. Samsung A31 kullananlara sunduğu kaliteli ekran özellikleriyle film ve oyun keyfinizi doruklara çıkarabilirsiniz.

    Samsung A31 ikinci el modelinde Super AMOLED teknolojisi ile sağlanan renk doğruluğu ekranda her zaman daha doğal bir görüntüye bakmanıza imkân tanıyor. Ayrıca Samsung Galaxy A31 ikinci el, ekranda koyu siyah bir alan gösterirken daha doğal bir görüntü vermek için bu pikselleri tamamen kapalı konuma getiriyor. Bu da enerji verimliliği sağlayarak pil performansını artırıyor.

    Samsung A31 parmak izi okuyucusu ekranın altına konumlandırıldı. Böylece ikinci el Samsung A31 tasarımının ekranına parmağınızla dokunarak güvenlik kilidini pratik bir şekilde açabilirsiniz.

    İkinci El Samsung A31 ile Daha Fazlasını Yapın

    İkinci el Samsung Galaxy A31, sosyal medya kullanımından film izlemeye, fotoğraf düzenlemeden oyun oynamaya kadar tüm uğraşlarınızda üst düzey performans almanızı sağlıyor. Cortex A75 işlemcisine sahip MediaTek Helio G70 Chipseti Samsung A31 ikinci el cihazına dair özelliklerin tamamına güç veren ana bileşen olarak kullanıcıyı karşılıyor.

    Fiyat performans ürünü olması sebebiyle Exynos işlemci kullanılmayan Samsung A31 özellikleri bakımından Exynos’lu cihazlarla yarışır nitelikte. Sekiz çekirdekli Samsung A31 işlemcisi, yüksek performans sunarken enerji verimliliği de sağlıyor.

    Samsung A31 6 GB RAM’i sayesinde aynı anda birçok işi yüksek performansla yapabiliyor. Bu, ikinci el Samsung A31 tasarımının bölünmüş ekran görünümünde birden fazla uygulama çalıştırırken ya da arka planda zorlu işlemler yaparken üstün performansa yol açıyor.

    Samsung A31 bataryası günlük hayatın koşturmacasında telefonun her zaman size eşlik etmesi için 5.000 mAh kapasiteyle üretildi. Pil azaldığında A31 15W hızlı şarj özelliği ile çok kısa sürede telefonu şarj edebilir ve kullanmaya devam edebilirsiniz. Siz de ikinci el Samsung A31 ile yüksek performansa uygun fiyatlarla sahip olabilirsiniz.

    İkinci El Samsung A31 Tasarımında Dörtlü Kamera Kurulumunu Keşfedin

    A31; 48 MP ana kamera, 8 MP ultra geniş açılı kamera, 5 MP makro kamera ve 5 MP derinlik kamerası olmak üzere dört adet sensöre sahip. Ultra yüksek çözünürlükte çekim yapmaya imkân tanıyan kamera ile hem gündüz hem de gece son derece net görüntüler elde edebilirsiniz. A31 kamera özellikleri, 123 derecelik geniş açıyla çekim yapabilmenizi sağlıyor. Böylece, gördüğünüz muhteşem manzaraları ikinci el Samsung a31 ile tam da istediğiniz gibi çekebilir ya da kalabalık arkadaş gruplarınızı tek selfiede galerinize kaydedebilirsiniz.

    İkinci el Samsung A31 ürününün dörtlü kamera sisteminden biri olan makro kamera 40 mm sensöre sahip. Bu sensör, en ince ayrıntıları bile ortaya çıkarıyor. Netlik ve kalite sağlayan kamera, görüntüye net alan derinliği katan canlı odak özelliğini de bir üst seviyeye taşıyor. Samsung A31 ikinci el modelinin derinlik kamerası ise, dikkat dağıtıcı tüm unsurları ortadan kaldırarak stüdyo kalitesinde görüntüler elde etmenize yardımcı oluyor.

    A31 ikinci el modelinin derinlik kamerası ile çekilen görüntülerin derinliği hem çekim sırasında hem de sonrasında değiştirilebiliyor. Samsung A31 ön kamerası 20 MP çözünürlüğünde selfieler çekmenize imkân tanıyor. Tek dokunuşla harika fotoğraf çekebilmeniz için ön kamerada otomatik odaklama da mevcut. Bu özellikleri kullanarak çektiğiniz tüm görselleri kolayca depolamanız da mümkün. Tüm bu gelişmiş özellikler Samsung A31 ikinci el fiyatları üzerinde de etkili oluyor.

    Samsung A31 İkinci El Fiyatları

    Samsung A31 fiyatları, ürünün özelliklerine ve döviz kuruna göre değişiklik gösterebiliyor. Özellikle A31 Samsung ikinci el tasarımları arasında fiyat-performans bakımından önemli bir yere sahip. Samsung Galaxy A31 ikinci el fiyatları, sıfırına göre farklı unsurlardan etkilenebiliyor. Örneğin; A31 ikinci el fiyatları, ürün özelliklerinin yanında depolama alanı seçeneklerine ve cihazın kondisyonuna göre farklı seçeneklerle kullanıcıyı karşılayabiliyor. Samsung A31 128 GB 2. el, daha geniş bir depolama alanına sahip oluşu sebebiyle 64 GB seçeneğine göre farklı fiyatlandırılabiliyor.

    Samsung A31 128 GB ikinci el fiyatları, daha düşük depolama seçeneğine göre fiyat farkına da sahip olabiliyor. Eğer fotoğraf ve video çekimlerine önem veriyorsanız yüksek depolama alanına ihtiyaç duymanız mümkün. Bu sebeple Samsung A31 128 GB, sizin için daha ideal bir seçenek haline geliyor. Siz de Samsung A31 ikinci el ürününü değerlendirerek gelişmiş özelliklere uygun fiyatlarla ulaşabilirsiniz.