banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Profesyonel Işıklı LED Büyüteç, Lup Büyüteç Mercek, 250 Lümen 3X Yakınlaştırma
Profesyonel Işıklı LED Büyüteç, Lup Büyüteç Mercek, 250 Lümen 3X Yakınlaştırma
Profesyonel Işıklı LED Büyüteç, Lup Büyüteç Mercek, 250 Lümen 3X Yakınlaştırma

Profesyonel Işıklı LED Büyüteç, Lup Büyüteç Mercek, 250 Lümen 3X Yakınlaştırma

kurumsalTerezSIFIR199Ücretsiz kargoKredi Kartı12 aya kadar taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Profesyonel ışıklı LED büyüteç, günlük işlerinizi daha kolay ve ayrıntılı bir şekilde gerçekleştirmenize yardımcı olacak benzersiz özelliklerle öne çıkıyor. Optik sınıf mercek ve 250 lümen ışık gücüyle donatılmış bu el tipi büyüteç, hem profesyonel kullanım hem de günlük ihtiyaçlarınız için ideal bir tercihtir. Işıklı LED Büyüteç Özellikleri Süper Parlak 250 Lümen Işık Gücü: 3 adet COB led’i ile donatılmış olup, 3 watt’lık süper parlak ışıkla detayları net bir şekilde görmenizi sağlar. Hem okuma hem de hassas işler için mükemmel bir aydınlatma sağlar. 3X Güçlü Yakınlaştırma: 3X büyütme gücü, küçük yazıları okuma, minik ayrıntıları inceleme veya hobi çalışmalarınızı daha detaylı bir şekilde yapma imkanı sunar. Optik sınıf kamera sayesinde net ve keskin görüntüler elde edilir. Dayanıklı ve Rahat Kavrama: Kauçuk kaplı saplamayla ergonomik bir yapıya sahip olan bu açıklık, uzun ömürlü kullanım için mükemmel konfor sağlar. Dayanıklı teknolojilerle üretilmiş ve uzun ömürlü bir kullanım vadediyor. Taşınabilir ve Pratik: 2 adet AA pil ile çalışan bu taşınabilir, pilin kullanım ömrünü maksimuma çıkarmak için tasarlanmıştır. Ayrıca ürünle birlikte gönderilen pillerle hemen kullanıma başlayabilirsiniz. Çeşitli Kullanım Alanları: Okuma, yazma, takı işleme, elektronik, bitki böcekleri inceleme, değerli maden inceleme

Kullanım durumuSıfır
İlan No 2275806
İlan Tarihi11 Ocak
FaturaFaturası yok
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Orijinal ambalajındaEvet
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri Adana
Satıcı Bilgileri
kurumsalTerez
Hayriye Gül Şakar
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Banayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar