banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Ultraviyole Fener, Mor Işık Uv El Feneri 51 LED , 365 NM Uv Fener
Ultraviyole Fener, Mor Işık Uv El Feneri 51 LED , 365 NM Uv Fener
Ultraviyole Fener, Mor Işık Uv El Feneri 51 LED , 365 NM Uv Fener

Ultraviyole Fener, Mor Işık Uv El Feneri 51 LED , 365 NM Uv Fener

kurumsalTerezSIFIR572Ücretsiz kargoKredi Kartı12 aya kadar taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Ultraviyole Fener Özellikleri Güçlü UV Işık: 365 nanometre dalga boyu ile donatılmış 51 adet LED, mükemmel morötesi ışık sağlar. Bu özellik, su lekeleri, bakteri, virüsler, kimyasal lekeler ve floresan maddeler gibi çeşitli maddeleri ortaya çıkarmak için idealdir. Taşınabilir ve Dayanıklı: Hafif ve kompakt tasarımıyla kullanıcılar, bu UV el fenerini her yere kolayca taşıyabilirler. Dayanıklı alüminyum gövde, uzun ömür ve güvenilir performans sunar. Çok Yönlü Kullanım: Evde, ofiste, otelde veya açık hava etkinliklerinde kullanılabilir. Leke tespiti, saha araştırması, para kontrolü, pet sahipleri için evcil hayvan lekelerini bulma, otel odası temizliği ve dezenfeksiyon gibi çeşitli uygulamalarda kullanılabilir. Güç Tasarrufu: Düşük enerji tüketimine sahip olan bu UV el feneri, uzun pil ömrü ile sürekli kullanım için uygundur. Pil ömrünü artırmak ve enerji tasarrufu sağlamak için otomatik kapanma özelliği bulunmaktadır. Ultraviyole El Feneri Nedir? Ultraviyole (UV) el feneri, genellikle ultraviyole ışık üreten bir taşınabilir aydınlatma cihazıdır. Ultraviyole ışık, görünür ışık spektrumunun ötesinde yer alan elektromanyetik bir radyasyon türüdür. UV ışık, dalga boyları bakımından görünür ışığın ötesinde bulunur ve insan gözü tarafından genellikle algılanamaz. Ultraviyole el fenerleri genellikle iki ana kategoride bulunur: Morötesi (UV-A) El Fenerleri: Genellikle “mor ışık” olarak da adlandırılan bu el fenerleri, genellikle su lekelerini, bakteri ve virüsleri, kimyasal lekeleri ve bazı floresan maddeleri ortaya çıkarmak için kullanılır. Eğlence ve dekoratif amaçlar için de kullanılabilirler. UV-C El Fenerleri: Bu tip el fenerleri, daha kısa dalga boylarına sahip olan UV-C ışığı üretirler. UV-C ışığı, mikroorganizmaların DNA ve RNA’sını etkileyerek onları öldürebilen dezenfekte edici bir etkiye sahiptir. Bu nedenle, UV-C el fenerleri genellikle dezenfeksiyon amaçlarıyla kullanılır. UV el fenerleri, belirli alanlarda lekeleri tespit etmek, dezenfeksiyon yapmak veya belirli maddeleri ortaya çıkarmak gibi bir dizi uygulamada kullanılabilirler. Ancak, UV ışığın doğrudan gözle temas etmesi göz sağlığını tehdit edebilir, bu nedenle kullanırken dikkatli olunması önemlidir.

Kullanım durumuSıfır
İlan No 2054141
İlan Tarihi24 Aralık 2023
FaturaFaturası yok
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Orijinal ambalajındaEvet
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri Adana
Satıcı Bilgileri
kurumsalTerez
Hayriye Gül Şakar
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Banayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar