banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Painless Night Glu One More

Painless Night Glu One More

kurumsalEn Doğal Çözümler

"Painless night glu one more"

SIFIRGARANTİLİwarranty1.150Ücretsiz kargoKredi Kartı9 aya kadar taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Painless night glu nedir? One more painless night glu, içeriğindeki antik otlar, mineraller ve elementlerin oluşturduğu bileşimle kas ve dokularda enerji oluşturarak vücut direncini arttırır. Kırmızı kore ginsengi (panax ginseng), glukozamin, gümüş iyonları, saponinler, kalsiyum, magnezyum, potasyum ve germanyum bileşenlerinden oluşan painless night glu enjeksiyon yönteminden sonra en etkili yöntem olan kullanarak içeriğindeki etken maddelerin vücudumuzun ihtiyacı olduğu kadarının kılcal damarlar vasıtasıyla emilimini sağlayarak, merkezi sinir sistemimizin daha güçlü bir hale gelmesini sağlar. Böylece vücudumuzun kendi kendini tedavi etmesini sağlayarak daha sağlıklı ve daha zinde bir yaşamın kapılarını aralar. Kullanmaya başladıktan sonra bedeninizdeki değişimi hissedecek, sıkıntılarınıza son vererek daha sağlıklı ve zinde bir yaşama adım atmış olmanın mutluluğunu yaşayacaksınız. Painless night glu nereye yapıştırılır? Painless nigth glu ağrı bantları uygulaması son derece kolaydır, önceden temizliği sağlanmış tüysüz ve kuru cilt yüzeyine yapıştırılarak uygulanır. Etki süresi 48 saat olan ağrı bandı süre bitiminde yenisi ile değiştirilir. Kalp damar hastalıkların ana nedeni zayıf kan dolaşımıdır. Bağışıklık sistemini güçlendirmek, şeker hastalığı, migren ve baş ağrısı, bel ağrısı, boyun fıtığı, böbrek hastalığı, bacak ağrıları, dirsek ağrıları, akciğer ve solunum yetmezliği, diz ağrıları ve menisküs, bilek ağrıları ve karpel tünel, varis, göz tansiyonu, libido artırımı gibi sorunlarda kan dolaşımını güçlendirmek ve zararlı mikro organizmalarla savaşabilmek için one more painless night glu sağlık destek bantları şekilde gösterilen noktalara yapıştırılır. Paket içeriği 25 adet "painless" bant bulunmaktadır. 50 günlük kullanım içindir.

Kullanım durumuSıfır
İlan No 3086249
GarantiVar
İlan Tarihi18 Nisan
FaturaFaturası yok
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Orijinal ambalajındaEvet
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri İstanbul
Satıcı Bilgileri
kurumsalEn Doğal Çözümler
Ahmet Semiz
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Banayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar