banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home

Oppo Reno2 Z 128 GB

Oppo  Reno2 Z 128 GB
Piyasadaki sıfır fiyatı18.999

Bu ürünü satan 1 alışveriş sitesinden. Kaynak

akakce
Yaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?

Oppo Reno2 Z 128 GB Özellikleri

Bu ilandaki ürün Banayeni kataloğuyla birebir eşleşiyor.help
Ekran Yenileme Hızı60 Hz
Ekran TeknolojisiAMOLED
Kulaklık Bağlantısı3.5 mm
Video Kayıt Çözünürlüğü4K Ultra HD
Parmak İzi OkuyuculuEvet
İşletim SistemiAndroid
AkıllıEvet
Arttırılabilir HafızalıEvet
Hızlı ŞarjEvet
ÇerçevesizEvet
Yüz TanımaEvet
Çift HatlıEvet
BluetoothEvet
Pop-Up KameraEvet
DokunmatikEvet
GPSEvet
Wi-FiEvet
Arka Kamera Sayısı4 Kameralı
Mobil Erişim Teknolojisi4G
USB TürüUSB Type-C
RAM Kapasitesi8 GB
Dahili Hafıza128 GB
Çekirdek Sayısı
Arka Kamera48 MP
Çıkış Yılı
Dördüncü Arka Kamera2 MP
Ön Kamera16 MP
İşlemci (CPU)Cortex A75
İkinci Arka Kamera8 MP
Üçüncü Arka Kamera2 MP
İşlemci Hızı2.2 GHz
SeriOppo Reno
Ekran Boyutu6.5 inç
Ekran Çözünürlüğü1080x2340 px
Ağırlık195 gr
ChipsetMediaTek Helio P90
SAR Değeri (Vücut)1.40 W/kg
SAR Değeri (Baş)1.29 W/kg
Batarya Kapasitesi4000 mAh
Boyutlar161.8x75.8x8.7 mm
Daha fazla özellik göster

Banayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar
  • Oppo Reno2 Z 128 GB Banayeni ile keşfet

    İkinci El Oppo Reno 2Z

    Çok sayıda teknoloji devinin yer aldığı akıllı telefon pazarında uygun fiyatlı ve yüksek performanslı ürünleriyle güçlü bir alternatif oluşturan Oppo, Türkiye’deki yerini her geçen gün daha da sağlamlaştırıyor. Reno ailesinin ikinci serisi arasında yer alan Reno 2Z, sınıfındaki birçok cihazda bulunmayan gelişmiş donanımı ve teknik özellikleriyle adından söz ettirmeye devam ediyor.

    İkinci el Oppo Reno 2Z, bir önceki modele göre çok daha gelişmiş özellikleri bünyesinde barındırıyor. Android deneyimini bir üst seviyeye çıkaran Reno 2Z ColorOS arayüzüyle son derece pratik ve hızlı bir şekilde kullanılabiliyor. Cihaz önceki modelde olduğu gibi iki değil dört kameraya sahip. Ayrıca ekran özellikleri bakımından da üst düzey bir kalite sunuyor.

    Oppo Reno 2Z 128 GB depolama alanıyla yüksek çözünürlüklü fotoğraf ve video gibi büyük boyutlu dosyalarınızı saklamanıza imkân tanıyor. Bu alan MicroSD kart vasıtasıyla 256 GB daha artırılabiliyor. Fakat MicroSD kart kullanabilmek için çift SIM kart kullanımından feragat edilmesi gerekiyor.

    Oppo Reno 2Z ikinci el, teknik özelliklerinin yanında tasarım detaylarıyla da şık ve konforlu bir kullanım deneyimi vadediyor. Üç seçenekten oluşan Oppo Reno 2Z renkleri her yaştan kullanıcının stiline uygun olması için özel olarak seçildi.

    Oppo Reno 2Z Tasarımı

    Oppo Reno 2Z ikinci el, orta seviye bir telefon olmasına rağmen tasarım özellikleriyle premium bir hissiyat veriyor. Alüminyum kasaya sahip olan 2. el Oppo Reno 2Z tasarımının iki yüzeyi de Corning Gorilla Glass 5 cam ile korunuyor. Yan çerçevesi metal hissiyatı veren Oppo Reno 2Z beyaz ve mavi renkleriyle şık bir görüntü sergiliyor. 8,7 mm inceliğinde olan Oppo Reno 2Z ikinci el modelinin arka kamerası kasadan çıkıntı yapmıyor. Böylece düz zeminde sabit bir şekilde dururken veya elde kullanım sırasında konforlu bir tutuş sağlıyor.

    Ek olarak, kamera bölmesini çevreleyen ve hissedilmeyecek ölçüde çıkıntılı olan metal koruma, kameranın herhangi bir ortamda zarar görmesini güçleştiriyor. Neredeyse her an yanınızda olan akıllı telefonlar ile yaptığınız hemen her şeyi ekran vasıtasıyla gerçekleştirebilirsiniz. Dolayısıyla ekranın görüntü kalitesi kadar dayanıklılığı da önemli. 

    Halihazırda piyasadaki en kaliteli camlardan birine sahip olan Oppo Reno 2Z ikinci el modelini, çizilmelere karşı uygun bir film ile koruyabilirsiniz. Bunun yanında Oppo Reno 2Z maalesef suya ve toza karşı dirençli olduğunu gösteren bir sertifikaya sahip değil. İkinci el Oppo Reno 2Z tasarımının sağ yanında güç tuşu, SIM kart ve MicroSD kart çekmecesi yer alırken sol yanında ise ses butonları bulunuyor. Oppo 2Z tasarımının alt kısmında ise hoparlör, USB-C ve 3,5 mm jak girişi mevcut. Ek olarak, cihazda ekrana entegre bir parmak izi okuyucu bulunuyor.

    Gelişmiş Özellikleriyle Oppo Reno 2Z Ekranı

    Oppo Reno 2Z ikinci el, ekranın kullanılabilir alanını daraltan çentik, damla ya da benzeri hiçbir öğe içermeyen dev bir ekrana sahip. Telefonun içine yerleştirilmiş olan ön kamera açıldığı zaman sensör bir mekanizmayla cihazın üst kısmından dışarıya çıkıyor. Böylece, neredeyse çerçevesiz olan ekran, %91’in üzerindeki ekran kasa oranıyla mükemmel bir film ve oyun deneyimi sunuyor. 

    Piyasadaki en geniş kullanılabilir alana sahip seçeneklerden biri olan tasarım için “Oppo Reno 2Z kaç inç?” sorusu sıklıkla yöneltiliyor. Oppo Reno 2Z ikinci el tasarımı 6,52 inç büyüklüğünde. Oppo Reno 2Z ekran boyutu 19.5:9 oranı sayesinde hem yatay konumda minyatür bir sinema deneyimi sunuyor hem de dikey kullanımda ergonomik ve konforlu bir kullanım sağlıyor.

    Reno 2Z’nin aynı skalada bulunan rakiplerinden farklı olarak sahip olduğu en önemli ekran özelliklerinden biri AMOLED panel kullanması. 1080x2340 piksel çözünürlüğündeki ekran, AMOLED paneli sayesinde canlı, parlak ve keskin bir görüntü veriyor. 

    Renk doğruluğunun yüksek olması sebebiyle film izlerken ve fotoğraflara bakarken gerçekçi bir deneyim yaşayabilirsiniz. AMOLED ekranlı Oppo Reno 2Z ikinci el, en koyu renklerin dahi tüm tonlarını doğru bir şekilde aktardığı için film zevkiniz bozulmadan karanlık sahneleri izleyebilirsiniz.

    Oppo Reno 2Z Performans Özellikleri

    Oppo Reno 2Z özellikleri cihazın kalbinde yer alan MediaTek MT6779 işlemciden güç alıyor. Android telefonlar arasında kendini ispatlamış olan Oppo Reno 2Z ikinci el işlemcisi, oyun oynamaktan video izlemeye, fotoğraf düzenlemeden çevrim içi toplantılara kadar her işlemin yüksek performanslı bir şekilde gerçekleşmesini sağlıyor.

    Sekiz çekirdekli 12 nm mimariye sahip olan Oppo Reno 2Z işlemcisi 8 GB RAM ile birlikte aynı anda birçok uygulamayı sorunsuz bir şekilde kullanabilmeniz için geliştirildi. İşlemcide yer alan çekirdeklerden ikisi performans odaklı 2.2 GHz frekanslı Cortex-A75, altısı ise verimlilik sağlamak amacıyla geliştirilmiş olan 2.0 GHz frekanslı Cortex-A55.

    İkinci el Oppo Reno 2Z cihazının sahip olduğu bu donanım, genel kullanımda olduğu gibi kamera sistemi ve vücut sensörleri üzerinde de etkili. Oppo Reno 2Z modelinin bilinmeyen özelliklerinden biri de NPU adında bir donanım birimine sahip olması. Nöral işlem birimi olarak adlandırılabilecek olan bu donanım, yapay zeka işlemlerinde CPU ve GPU’dan daha başarılı çalışarak hem cihazın performansını artırıyor hem de enerji verimliliğini sağlıyor. Ek olarak, NPU teknolojisi telefonun kamera yeteneklerini de üst seviyeye çıkarıyor.

    İkinci el Oppo Reno 2Z 128 GB telefonuyla uzun saatler oyun oynayan kullanıcılar için de son derece uygun. Cihaz, oyun deneyimini iyileştiren ve konsol benzeri bir kullanım sunan bir oyun arayüzüne sahip. Tüm oyunları buradan yönetebilir hatta oyun sürenizi kontrol edebilirsiniz. Dilerseniz indirdiğiniz oyunlar, uygulamalar ekranında değil yalnız bu alanda görüntülenebiliyor.

    Oyun alanı adı verilen bu bölüm, yalnızca farklı bir arayüz sunmuyor, oyun performansını da iyileştiriyor. Oyunun türüne uygun olan performans modunu buradan seçebilir ve enerji verimliliği elde ederek daha uzun saatler oyun oynayabilirsiniz.

    Oppo Reno 2Z ikinci el, Oppo tarafından geliştirilen ColorOS 6.1 arayüzü sayesinde son derece rahat, hızlı ve kolay bir kullanıma sahip. Bu arayüz ile alışkın olduğunuz Android deneyimini çok daha akıcı bir şekilde yaşayabilirsiniz. Ek olarak, Android 9 ile gelen Oppo Reno 2Z Android 10’a güncellenebiliyor.

    Telefon, rakiplerine göre son derece başarılı bir pil performansı sunuyor. Oldukça geniş bir bataryaya sahip olan ikinci el Oppo Reno 2Z, yazılım ve donanımın uyumu sayesinde uzun saatler boyunca sorunsuz bir şekilde çalışıyor. “Oppo Reno 2Z batarya kaç mAh gücünde?” diye soranlar için, telefonun 4000 mAh pil kapasitesine sahip olduğu söylenebilir.

    Cihaz, dolu bir pille 13 saat aralıksız video izlemenize imkân tanıyor. Oppo Reno 2Z ikinci el, VOOC 3.0 hızlı şarj özelliğiyle birlikte geliyor. Böylece Oppo Reno 2Z yarım saat içinde pilin yarısından fazlasını şarj edebiliyor. Bu özellikler Oppo Reno 2Z ikinci el fiyatları için de belirleyici unsurlar arasında yer alıyor.

    Oppo Reno 2Z Kamera Özellikleri

    Oppo Reno 2Z yenilenen kamera sistemiyle tüm çekim ekipmanını cebinizde taşıyabileceğinizi gösteriyor. Dört adet lensten oluşan kamera sistemi parlak ışık altında ya da gece karanlığında nefis kareler yakalamanıza imkân tanıyor. Oppo Reno 2Z kamera özelliklerinin kalbinde 48 MP ana kamera yer alıyor. Sony IMX586 marka olan 26 mm’lik sensör f/1.7 diyafram açıklığına sahip. Oppo Reno 2Z ikinci el modeli tek başına 4K video çekebiliyor.

    Ek olarak faz algılamalı otofokus özelliği bulunan kamera, geniş açılı kareler çekebilmenize imkân tanıyor. Daha geniş açılı pozlar çekmek için ise cihazda 8 MP ultra geniş açılı kamera mevcut. Odak uzunluğu 13 mm olan bu lens 119 dereceye kadar geniş açıda fotoğraf çekebiliyor. Böylece gördüğünüz muazzam manzaraları kaydetmek için video çekmenize gerek kalmıyor.

    2. El Oppo Reno 2Z ürününde yer alan diğer iki kamera ise foto lens ve portre lensi. 2 MP’lik bu kameralar bokeh efekti için istenen ölçüde alan derinliği yaratılabiliyor. Uyum içinde çalışan tüm bu lensler, Oppo Reno 2Z yorumlarında büyük beğeni toplayan kamera performansını yaratan ana öğeler oluyor. Telefonda bulunan işlemci ve yapay zeka motoru da kaydedilen görüntülerin en kaliteli şekilde işlenmesini sağlıyor.

    Oppo Reno 2Z kamerasının en önemli artılarından biri cihazda mevcut olan HDR desteği. Bu özellik, yüksek dinamik aralığı sayesinde fotoğraf kalitesini bir üst seviyeye taşıyor. İşlemcide yer alan NPU donanımı ise, düşük ışık koşullarında yapay zekadan faydalanarak harikalar yaratıyor. İkinci el Oppo Reno 2Z, gelişmiş lensleri sayesinde ortamdaki ışığı titizlikle topluyor, yapay zeka öğrenmesi ile kamera yeteneklerinin üstüne çıkıyor ve muhteşem kalitede gece çekimleri elde etmenize olanak tanıyor. Ayrıca, gece çekimleri için kameranın yanında çift LED flaş yer alıyor.

    Oppo Reno 2Z İkinci El Fiyatları

    Oppo Reno 2Z fiyat olarak sabit bir aralıkta seyrediyor. Oppo Reno 2Z 128 GB fiyatları, telefonun tek depolama alanı seçeneği sunması sebebiyle genel olarak sabit durumda. Döviz kuruna ve piyasa koşullarına göre ülkemizde fiyatlar değişse bile cihaz halen en makul seçenekler arasında yerini alıyor. Oppo Reno 2Z ikinci el fiyat seçenekleri üzerinde belirleyici bir diğer unsur ise ürünün kondisyonu oluyor. Yıpranma payının düşük olduğu ikinci el cihazlar diğerlerine göre daha yüksek fiyatlarla satışa sunulabiliyor. Siz de uygun ikinci el Oppo Reno 2Z fiyatları üzerinden değerlendirme yaparak kaliteli bir cihaza sahip olabilirsiniz.