banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
OPAX CA-502 420 TVL Mirror ve Parkline Destekli Araç Kamerası RCA Video
Baktığın ilan kapandıOPAX CA-502 420 TVL Mirror ve Parkline Destekli Araç Kamerası RCA Video903Ücretsiz kargoYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Paket İçeriği - 1 Adet 420 TVL Araç Geri Görüş Kamerası - 1 Adet 6 Metre bağlantı kablosu - 1 Adet Power Jak Kameramız RCA video bağlantısı için uygundur. Ürün resimlerinde detaylı olarak görebilirsiniz. Yol Yardım Çizgilerini aktif etmek için (ParkLine) YEŞİL kabloyu, Ayna özelliğini aktif etmek için (Mirror) BEYAZ kabloyu kesmeniz gerekiyor. Araç kameramız hem yolu gösteren klavuz çizgileri mevcut olup hemde Mirror (Ayna özelliği ) Ters & Düz takabilme özelliklerine sahiptir. PC7070 Görüntü Sensörü 420 TV Line Çözünürlük NTSC / PAL Video Sistemi Park Yardım Çizgileri (ParkLine) Ayna Özelliği (Mirror) Ters ve Düz Takabilme Su Geçirmezlik Standartı (IP67) Araç kameramız hem yolu gösteren klavuz çizgileri mevcut olup hemde Mirror (Ayna özelliği ) Ters & Düz takabilme özelliklerine sahiptir. CA-502 Araç Kamerası, Yeşil Kablo Yol Klavuz Çizgileri için, Beyaz Kablo Mirror için Bütün araç kameralarımızda reverse sistemi vardır. İsterseniz iptal edebilirsiniz. CA-506 Araç Kamerası Kutu İçeriği

Banayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar