banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Mercedes CLK C209 Kısa Far Ampul H7 Beyaz Led Xenon 8000 Lümen
Mercedes CLK C209 Kısa Far Ampul H7 Beyaz Led Xenon 8000 Lümen

Mercedes CLK C209 Kısa Far Ampul H7 Beyaz Led Xenon 8000 Lümen

kurumsal3tıkla5.0/5SIFIRGARANTİLİwarranty450Ücretsiz kargoKredi Kartı12 aya kadar taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

NOT: Halojen lambalı model için uygundur! Orijinalden Xenon olan modele uygun değildir. Beyaz Led Xenon Şimşek Etkili Far Ampül 8000 Lümen Herhangi bir işlem gerektirmeden eski ampülün yerine direk takılabilir. Ekstra balans, modül vs. ihtiyaç duymadan direk bağlanabilir. Kendinden aktif soğutucu sistemine sahiptir ve ısınmadan kaynaklanan problemler yaşanmaz. Arıza ışığı yakmaz Can-Bus vardır. Özellikler: Kompak tasarımı sayesinde ekstra bir donanıma ihtiyaç duymadan direk montaj yapılır. Yüksek devinimli güç dengesine sahip özel üretim sürücü devre. Standart tasarım ile normal ampül yuvasına tam uyum Bakır alt tabaka ve fan sayesinde tam soğutma 6000 saat çalışma ömrü ile sınıfının en iyisi DC 8V ile 48V arası çalışma imkanı. 8000 Lümen ışık değeri ile eşsiz aydınlık. 6500 Kelvin (Beyaz) Renk değerine sahip Paket içeriği : 2 adet Led Xenon Ampül Not : Aracınızın hangi tip ampül kullandığını kitapçığından yada internet sitesinden öğrenebilirsiniz. Lütfen yanlışlıkları önlemek ve git gel olmaması için doğru ürünü siapriş ediniz. Tüm ürünler ithalatçı veya imalatçı firmalar tarafından 1 Yıl garantilidir. Ürün hakkında sorularınızla ilgili bize ( 10.00 - 17.00 Arası Cumartesi ve Pazar hariç) destek servisinden mesaj yolu ile ulaşarak bilgi alabilirsiniz. .

Kullanım durumuSıfır
İlan No 2753991
GarantiVar
İlan Tarihi04 Mart,
Güncel ilan - Önceki Gün 14:59
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
SKU178017
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Orijinal ambalajındaEvet
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri İstanbul
Satıcı Bilgileri
kurumsal3tıkla5.0 /5
Tufan Öztürk
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Banayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar