banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Gofady Buz Kazıyıcı
Gofady Buz Kazıyıcı
Gofady Buz Kazıyıcı
Gofady Buz Kazıyıcı
Gofady Buz Kazıyıcı
Gofady Buz Kazıyıcı

Gofady Buz Kazıyıcı

userFerhat G.5.0/5

"Ürün sıfır kullanılmamış."

SIFIR AYARINDA522Ücretsiz kargoKredi Kartı12 aya kadar taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Çok yönlü tasarım: Bu buz kazıyıcı araç üç katlı bir fonksiyona sahiptir ve ön camdaki buz giderme, kar küreme ve donun giderilmesi dahil olmak üzere çeşitli ihtiyaçları karşılar. Böyle bir tasarım onu soğuk kış için pratik bir alet haline getirir. Döner düğmeli teleskopik çubuk: Buz kazıyıcının metal çubuğu, yaklaşık 65 ila 80 santimetre aralığında bir döner düğme ile teleskopik olarak ayarlanabilir. Bu tasarım, kullanıcıların uzunluğu ihtiyaca göre ayarlamasını ve daha rahat bir buz çizmesini sağlar. Buz kazıyıcı diş tasarımı: Buz kazıyıcının diş tasarımı sağlamdır ve boyayı korur. Aracın görünümünü etkilemeden buz ve karın etkili bir şekilde temizlenmesini sağlar. Döner fırça başlığı: Buz kazıyıcının fırça başlığı bir düğmeye basarak katlanabilir, bu da taşınabilirliği artırır. Fırça başlığı, aracın yüzeyinden kalan karı ve sisi etkili bir şekilde süpüren çift katmanlı kıllara sahiptir. Yumuşak jel kaymaz sap: Sap malzemesi olarak EVA yumuşak jelden üretilmiştir, yeterli esnekliğe sahip rahat bir tutuş sağlar. Bu özellik özellikle soğuk kış aylarında kullanışlıdır ve ellerin donmasını önler.

Kullanım durumuSıfır ayarında
İlan No 2034348
İlan Tarihi15 Aralık 2023
FaturaFaturası yok
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Orijinal ambalajındaEvet
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri Ankara
Satıcı Bilgileri
userFerhat G.5.0 /5
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Banayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar