banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
First-Aid Bag Cma İlk Yardım Çantası Büyü Boy Red RED

First-Aid Bag Cma İlk Yardım Çantası Büyü Boy Red RED

kurumsalBushlove Outdoor5.0/5SIFIRGARANTİLİwarranty883Ücretsiz kargoKredi Kartı12 aya kadar taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

İLK YARDIM ÇANTASI Büyük Boy / C0058RR00 Büyük boy ilk yardım çantası (içeriği hariç ) Kendi ilkyardım seti içeriğini seçmek isteyenler için ideal Parlak renk yapısı ile kötü havalarda veya sırt çantası içinde görünürlüğü artırır Büyük bağlantı ek parçası. Farklı boyutlarda bölmeler Sıkıştırılmış büyük file cep Acil durum düdüğü ile iç toka Zorlu koşullarda kullanım için yüksek dayanıklı malzemeden üretilmiştir. TEKNİK ÖZELLİKLER Renk : Kırmızı Ağırlık : 189 gr (6,67 oz) Boy : 22x18x5 cm Malzeme : Poliamid, polyester Singingrock Hakkında. SINGING ROCK , yüksekte çalışma, askeriye ve arama kurtarma için tırmanma ekipmanı ve profesyonel koruyucu ekipman pazarında dünya liderlerinden biridir. SINGING ROCK , dağların, kayaların, mağaraların dikey dünyasında, yüksekte çalışma ve kurtarmada güvenli bir şekilde hareket etmeyi mümkün kılan ürünleri geliştiren ve sunan, uluslararası alanda tanınan üstün kalite standartlarına sahiptir. Bilgi ve Deneyim Singing Rock'taki tüm faaliyetler, yüksekten düşmeye karşı Kişisel Koruyucu Ekipmanların geliştirilmesi, üretimi ve satışına özel önem verilerek ISO 9001 standartlarına göre QMS sertifikası altında yürütülür (Avrupa Parlamentosu ve Konseyi'nin Modül D Yönetmeliği (AB) 2016/425) Yenilik İnovasyon, tüm ürünlerimizde doğal olarak mevcut olduğu için çok fazla konuşmaya gerek yok. Route44 teknolojisinin kullanıldığı dinamik ve statik ipler, kramponlarımızda kullanılan emniyet kemeri toka sistemi RockLock veya Micro Step Adjustment sistemi Singing Rock Araştırma ve Geliştirme ekibinin yenilikçi yaklaşımının örnekleridir. Testler ve Standartlar Tüm ürünlerimiz sertifikalıdır ve uygun AB direktiflerine ve ABD için (CE, NFPA ve ANSI) standartlarına ve gereksinimlerine tam olarak uygundur . Singing Rock , UIAA Güvenlik Komisyonu ve CEN çalışma grubundaki çalışmalarıyla bu standartların ve direktiflerin hazırlanmasına aktif olarak katılmaktadır. SINGING ROCK , Avrupa Parlamentosu ve Konseyin (AB) 2016/425 Yönetmeliği (AB) ile ilgili olarak ISO 9001 standardının gereksinimlerine göre onaylanmış testlerle onaylanmış kalite kontrol yönetimine ilişkin KKD sistemini sağlar, sürdürür ve geliştirir.- (kişisel yüksekten düşmeye karşı koruyucu ekipman).

Kullanım durumuSıfır
İlan No 2295564
GarantiVar
İlan Tarihi17 Ocak
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
SKU961713
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Orijinal ambalajındaEvet
Kargo tarihi3-4 gün içinde
Çıkış yeri İzmir
Satıcı Bilgileri
kurumsalBushlove Outdoor5.0 /5
Ersin Outdoor Doğa Sporları Malzemeleri Teks.İnş.İth.İhr.San.ve.Tic.Ltd.Şti.
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Banayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar