banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Çok Fonksiyonlu Reflektör Işıklı İkaz Lambası

Çok Fonksiyonlu Reflektör Işıklı İkaz Lambası

kurumsalİhtiyaç AVMSIFIRGARANTİLİwarranty488Ücretsiz kargoKredi Kartı12 aya kadar taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Hsr Oto Reflektör Güneş Enerjili Reflektör Güneş Enerjili Aracınızda mutlaka bulundurmanız gereken reflektör.Acil durumlarda kullanılmala beraber , her türlü farkedilmenizi gerektiren hobilerinizde de kullanabilirsiniz. 500 Lümendir. Avrupa standartlarındaki reflektörle trafikte acil durumlarda sizi koruyacak ve trafik akışını aksatmamanızı sağlayacak. Trafikte acil durumlarda ihtiyacınız olan ve aracınızda mutlaka bulundurmanız gereken hem şarjlı, hem güneş enerjili reflektör. Özellikleri : 1.üzerindeki güneş panalei ile Güneş enerjisi ile şarj olur mıcro şarj girişi ile tüm cep telefonu şarz cihazları ile şarj edilebilmektedir. Usb şarj aparatı paket içerisinde bulunmaktadır prizdeki usb şarj edebilen priz aparatları ile de şarj edebilirsiniz veya usb yi bilgisayar vb. teknolojik aletleriniz ile de ürünümüzü şarj edebilrsiniz. Hemen altındaki powerbank kullanma özelliği kısmı ile de acil durumlarda aracınızda veya kamp yerinde kullanmakta olduğunuz bu ürünümüzden telefonunuza şarj takviyesi yapabilirsiniz. 2. 5 kademeli aydınlatma: 1. kez bastığınızda ortadaki cob led ler tek ve beyaz ışık güçlü olarak verir, 2. kez bastığınızda ortadaki yuvarlak cob ledler zayıf ışık verir, 3. kez bastığınızda ise üçgen şeklinde bulunan kırmızı bölümdeki reflektör şeklindeki ışıklar güçlü bir şekilde yanar, 4. kez bastığınızda hızlı bir uyarı çakar lamba gibi yanıp sönerek kırmızı ışıklar devreye girer , 5. kez bastığınızda ise aynı 4. kez bastığınızdaki gibi çakar lamba benzeri ışık verir lakin yanıp sönme işlevi yavaşlamış olur uyarı ışıkları yavaş veya uzun aralıklarla yanıp söner. 3. Uzun basınca kapanır. 4. 500 lümen gücünde aydınlatma 5. Kırmızı Işık yardım isteme modu veya araç arızasında reflektör olarak kullanılabilir. 6. Aynı zamanda powerbank olarak kullanılablir

Kullanım durumuSıfır
İlan No 2592637
GarantiVar
İlan Tarihi14 Şubat
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
SKUHIS-1908
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Orijinal ambalajındaEvet
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri Sakarya
Satıcı Bilgileri
kurumsalİhtiyaç AVM
HACER BULAT
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Banayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar