banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home

Canon Pixma G2430 Tarayıcı + Fotokopi Renkli Çok Fonksiyonlu Tanklı Mürekkep Püskürtmeli Yazıcı

Canon  Pixma G2430 Tarayıcı + Fotokopi Renkli Çok Fonksiyonlu Tanklı Mürekkep Püskürtmeli Yazıcı
Canon  Pixma G2430 Tarayıcı + Fotokopi Renkli Çok Fonksiyonlu Tanklı Mürekkep Püskürtmeli Yazıcı

Canon PIXMA G2430 Photoink Mürekkepli MegaTank Yazıcı

kurumsalBitmeyenKartuş5.0/5SIFIRGarantiliwarranty4.430Ücretsiz kargoKredi Kartı12 aya kadar taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareParan GüvendeYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
Aynı Ürünün Diğer İlanları (5)
Aynı marka, aynı model için daha fazla seçenek
kurumsalOfismen5.0/5 SIFIRwarranty7.434
kurumsalverofis5.0/5 SIFIRwarranty6.413
kurumsalSmallman4.7/5 SIFIRwarranty6.391
kurumsalDijimarkTRSIFIRwarranty6.358
kurumsalNetsipariş5.0/5 SIFIRwarranty4.725
İlan Bilgileri

Photoink Mürekkepli CANON G2430 YAZICI VE BİTMEYEN KARTUŞ SİSTEMİ                              (Renkli Yazıcı + Tarayıcı + Fotokopi)    Ev ve ofislerde kullanıma uygun, verimli, çok yönlü ve çok işlevli bu yazıcı, yüksek verimliliğe sahip mürekkep şişeleriyle düşük maliyetli, yüksek kaliteli belge ve fotoğraf baskıları almanızı, fotokopi çekmenizi, tarama yapmanızı ve yüksek hacimli baskıların üstesinden kolaylıkla gelmenizi sağlar.    - Bu yazıcı ile birlikte orijinal Canon mürekkepleri yerine Photoink marka mürekkepler gönderilmektedir. Photoink Mürekepler Orjinal Mürekkeplere En Yakın Markadır.Lütfen buna dikkat ediniz. PAKET İÇERİĞİ: - Canon G2430 Çok Fonksiyonlu Yazıcı - 2 Adet Orjinal Kartuşları - 4 Renkli Bitmeyen Kartuş SİSTEMİ  - 4 Renk Toplam 345 ML Photoink Mürekkepleri - 1 Adet 135ml Siyah Mürekkep Hediye - USB Kablo ve Yazıcının CD vs. tüm aparatları     Önemli not: Yazıcı 2 yıl garantilidir.  Ayrıca Yazıcı içindeki orjinal kartuşların da garantisi yoktur  BU SİSTEM İLE İnanılmaz Tasarruf SAĞLAYACAKSINIZ Yurtdışından İTHAL Ettiğimiz Bitmeyen KARTUŞ SİSTEMLERİ İLE; KARTUŞLARINIZ HİÇ BİTMEDEN BİNLERCE SAYFA ÇIKTI alabilirsiniz. HEMDE FOTOĞRAF kalitesinde ..ALDIĞINIZ ÇIKTILARA SİZ BİLE ŞAŞIRACAKSINIZ. anon Pixma G2430 Tarayıcı + Fotokopi Renkli Çok Fonksiyonlu Tanklı Mürekkep Püskürtmeli Yazıcı (Canon Eurasia Garantili) Özellikleri Kağıt Giriş Kapasitesi 100 Sayfa Kartuş / Toner Adedi 4 Fotoğraf Baskısı Var Tarama Çözünürlüğü 600 - 1200 DPI Ağırlık (kg) 6 A3 Yok Bit Değeri 64 Bit Baskı Kalitesi (Renkli) 4800 x 1200 DPI Usb Kablo Yok Dublex Baskı Var Wi-Fi Yok Air Print Yok Yazıcı Tipi Çok Fonksiyonlu Kağıt Boyutları A4, A5, A6, B5 Tarayıcı Özelliği Var Ekran Yok Faks Özelliği Yok Kart Okuyucu Yok Baskı Kalitesi (Siyah) 4800 x 600 DPI USB Var Baskı Türü Renkli İşletim Sistemi Mac OS, Windows, Windows 10, 8.1, 8, Windows Vista, Windows XP SP3 veya sonraki sürümler (yalnızca 32 bit), OS X v10.10 Yosemite, OS X v10.11 El Capitan, macOS Sierra v10.12 (eski adıyla OS X), Linux OS Renkli Tarama Var Fotokopi Özelliği Var Dakikadaki Siyah/Beyaz Baskı Hızı(Max) 11 Sayfa Ethernet Bağlantısı Yok Dakikadaki Renkli Baskı Hızı(Max) 6 Sayfa Diğer Garanti Süresi (Ay) 2

İlan No 2061357
GarantiVar
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
İlan Tarihi26 Aralık 2023
SKU8681988034731
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Kutu & AmbalajOrijinal kutusunda
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri Bursa
Satıcı Bilgileri
kurumsalBitmeyenKartuş5.0 /5
BİTMEYEN KARTUŞ TEKNOLOJİ ÜRÜNLERİ SARF MALZEMELERİ SAN.TİC.LTD.ŞTİ.
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.

Canon Pixma G2430 Tarayıcı + Fotokopi Renkli Çok Fonksiyonlu Tanklı Mürekkep Püskürtmeli Yazıcı Özellikleri

Bu ilandaki ürün Banayeni kataloğuyla birebir eşleşiyor.help
Baskı TürüRenkli
Çok FonksiyonluEvet
TanklıEvet

Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
En Popüler Mürekkep Püskürtmeli Yazıcılar
Paran GüvendeBanayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar