banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Brio Radyatör Temizleyici 300 Ml
Brio Radyatör Temizleyici 300 Ml
Brio Radyatör Temizleyici 300 Ml
Brio Radyatör Temizleyici 300 Ml

Brio Radyatör Temizleyici 300 Ml

kurumsalBrioSIFIRGARANTİLİwarranty281Ücretsiz kargoKredi Kartı12 aya kadar taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

**BRIO Radyatör Temizleyici 300 ml - Soğutma Sisteminizi Koruyun ve Temiz Tutun** BRIO Radyatör Temizleyici, aracınızın soğutma sistemini temizlemek ve korumak için geliştirilmiş etkili bir üründür. Soğutma devresinde biriken kalıntıları temizler, silindir kapağı arızalarının nedeni olan yağ kalıntılarını giderir ve kireç birikintilerini nötralize eder. Bu, yeni eklenen soğutma sıvısının eski kir kalıntıları nedeniyle kirlenmesini önler. **Ana Özellikler:** - **Kalıntı Temizleme:** Soğutma devresinde biriken kalıntıları giderir, sistemini temizler. - **Yağ Kalıntıları:** Silindir kapağı arızalarından kaynaklanan yağ kalıntılarını etkili bir şekilde temizler. - **Kireç Karşıtı:** Kireç birikintilerini nötralize eder, yeni eklenen soğutma sıvısının temiz kalmasını sağlar. - **Uyumlu ve Güvenli:** Radyatör malzemeleri ve antifrizlerle uyumludur, radyatörünüzü ve soğutma sisteminizi korur. - **Önleyici Kullanım:** Her soğutma suyu değişiminde kullanılarak sistemi temiz ve etkili tutar. **Kullanım Talimatları:** 1. Araç soğutma suyu haznesine bir şişe BRIO Radyatör Temizleyici ekleyin. 2. Havalandırma sistemini sıcak kademede açın ve aracı 30 dakika rölantide çalıştırın. 3. İşlem sona erdikten sonra artıkları temizleyin, tankı durulayın ve soğutma suyunu değiştirin. 4. Yağ sızıntılarından etkilenen soğutma suyu haznelerinin ve hortumlarının değiştirilmesi önerilir. 5. 300 ml BRIO Radyatör Temizleyici, 12 litrelik soğutma haznesi için yeterlidir. BRIO Radyatör Temizleyici, tüm motor ve radyatör tipleri için uygundur. Ancak uygulamadan önce eldiven kullanmanız, göz ve deri temasından kaçınmanız önemlidir. Ürünü serin, kuru bir yerde saklayarak dondan, direkt güneş ışığından ve 50°C üzerindeki sıcaklıklardan koruyun. Çocukların erişemeyeceği bir yerde saklamalısınız. Bu ürün, Avrupa menşeili olup kaliteli ve güvenilirdir. Soğutma sisteminizin temiz ve sorunsuz çalışmasını sağlamak için BRIO Radyatör Temizleyici'yi deneyin.

Kullanım durumuSıfır
İlan No 2988766
GarantiVar
İlan Tarihi04 Nisan,
Güncel ilan - Önceki Gün 11:51
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
SKU0108-RC300
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Orijinal ambalajındaEvet
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri İstanbul
Satıcı Bilgileri
kurumsalBrio
Brio Enerji Ve Otomotiv Sanayi Ve Tic.A.Ş.
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Banayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar