banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Brio Fren Balata Temizleyici 30 L
Brio Fren Balata Temizleyici 30 L
Brio Fren Balata Temizleyici 30 L

Brio Fren Balata Temizleyici 30 L

kurumsalBrioSIFIRGARANTİLİwarranty5.711Ücretsiz kargoKredi KartıPeşin fiyatına 3 taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

**BRIO Fren Balata Temizleyici 30 L - Fren Sistemlerinizi Yeniden Canlandırın** Frenler ve debriyajlar, sürüş güvenliği açısından kritik öneme sahip parçalardır. Bu nedenle BRIO Fren Balata Temizleyici, araç fren sisteminizin en iyi şekilde çalışmasını sağlayan bir çözüm sunar. **Ürünün Özellikleri ve Faydaları:** - **Temizlik Gücü:** Bu etkili temizleyici, fren ve debriyaj parçalarını nazikçe temizler ve yağ, kir ve diğer kalıntıları hızla uzaklaştırır. Bu, fren ve debriyaj pabuçlarının yüzeyini temizler ve kavrama yeteneklerini artırır. - **Sessizlik:** Özel formülü sayesinde, parçaların sessiz ve etkili bir şekilde çalışmasını sağlar. Fren ve balata seslerini minimuma indirir, sürüş deneyiminizi daha konforlu hale getirir. - **Güvenlik:** BRIO Fren Balata Temizleyici, frenlerinizin daha iyi çalışmasını sağlayarak sürüş güvenliğinizi artırır. Daha hızlı durma ve daha güvenli sürüş deneyimi sunar. BRIO ile fren sistemlerinizi canlandırın ve güvenli sürüşün keyfini çıkarın. Size sadece daha iyi bir fren sistemini değil, aynı zamanda daha güvenli bir sürüş deneyimi sunuyoruz. Profesyonel sonuçlar için güvenebileceğiniz bir marka olan BRIO, sürüş güvenliğinizi artırmak için yanınızda.

Kullanım durumuSıfır
İlan No 2988674
GarantiVar
İlan Tarihi04 Nisan
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
SKU0102-BR30000
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Orijinal ambalajındaEvet
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri İstanbul
Satıcı Bilgileri
kurumsalBrio
Brio Enerji Ve Otomotiv Sanayi Ve Tic.A.Ş.
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Banayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar