banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Brio Dizel Enjektör Temizleyici 300 Ml
Brio Dizel Enjektör Temizleyici 300 Ml
Brio Dizel Enjektör Temizleyici 300 Ml

Brio Dizel Enjektör Temizleyici 300 Ml

kurumsalBrioSIFIRGARANTİLİwarranty250Ücretsiz kargoKredi Kartı12 aya kadar taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

BRIO Dizel Enjektör Temizleyici 300 ml - Yakıt Sisteminizi İyileştirin ve Performansı Artırın BRIO Dizel Enjektör Temizleyici 300 ml, yakıt sistemlerinizi temizleyerek daha iyi bir performans sunar. Bu özel formül, enjektör pompaları ve enjektörlerin mikro bölgelerinde biriken kalıntıları etkili bir şekilde temizler ve giderir. Ayrıca, asitli yoğuşma suyunu nötralize eder ve setan sayısını iyileştirir. Motorunuzda temiz bir yanma sağlayarak, yakıt sisteminizi (depodan yanma odasına kadar) temizler ve korozyondan korur. **Ana Özellikler:** - **Etkili Temizlik:** Yakıt sistemi içinde biriken kalıntıları çözer ve giderir. - **Setan Sayısını İyileştirir:** Motor verimliliğini artırır ve yakıt tasarrufu sağlar. - **Korozyona Karşı Koruma:** Yakıt sisteminizi korur ve paslanmayı önler. - **Sessiz Çalışma:** Vurma seslerini azaltır, motorunuz daha sessiz çalışır. - **Kolay Kullanım:** İstop halindeki aracınızın yakıt deposuna dökerek kullanımı basittir. - **Uygun Depolama:** Ürünü çocuklardan uzak ve uygun bir yerde saklayın. BRIO Dizel Enjektör Temizleyici, binek araçlar ve kamyon dizel motorlarını temizlemek için uygundur ve Common Rail sistemleriyle uyumludur. Motorunuzun daha iyi performans göstermesini ve yakıt sisteminizin temiz kalmasını istiyorsanız, BRIO Dizel Enjektör Temizleyici 300 ml, ideal bir seçenektir. Bu Avrupa menşeili ürün, kalite ve güvenilirlik sunar. Yakıt sisteminizin uzun ömürlü ve etkili bir şekilde çalışmasını sağlamak için hemen deneyin!

Kullanım durumuSıfır
İlan No 2988436
GarantiVar
İlan Tarihi04 Nisan,
Güncel ilan - Önceki Gün 16:56
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
SKU0108-DEA300
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Orijinal ambalajındaEvet
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri İstanbul
Satıcı Bilgileri
kurumsalBrio
Brio Enerji Ve Otomotiv Sanayi Ve Tic.A.Ş.
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Banayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar