banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Adhoc Pepmatik Elektrikli Tuz ve Biber Değirmen Seti
Baktığın ilan kapandıAdhoc Pepmatik Elektrikli Tuz ve Biber Değirmen Seti4.069Ücretsiz kargoYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

ADHOC PEPMATIK ELEKTRİKLİ TUZ VE BİBER DEĞİRMEN SETİ , LED IŞIKLI 19 CM Adhoc Pepmatik Elektrik Tuz Ve Biber Değirmen Seti AH-EP04 Hafif paslanmaz çelik gövdeye sahiptir. Seramik öğütücüleri hem kullanışlı hem uzun ömürlüdür ayrıca paslanmaya karşı dayanıklıdır. Kullanım kolaylığı için LED ışığı ve ayarlanabilir öğütme seçenekleri bulunur. 6adet pil içerir.LED Işık Çap:5cm,Yükseklik:19cm

Banayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar