banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Zhltools Katlanabilir Soğutuculu Notebook Laptop Sehpası Kademeli Standı
Zhltools Katlanabilir Soğutuculu Notebook Laptop Sehpası Kademeli Standı
Zhltools Katlanabilir Soğutuculu Notebook Laptop Sehpası Kademeli Standı
Zhltools Katlanabilir Soğutuculu Notebook Laptop Sehpası Kademeli Standı
Zhltools Katlanabilir Soğutuculu Notebook Laptop Sehpası Kademeli Standı

Zhltools Katlanabilir Soğutuculu Notebook Laptop Sehpası Kademeli Standı

kurumsalSepetegelsin5.0/5SIFIRGARANTİLİwarranty891Ücretsiz kargoKredi Kartı12 aya kadar taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Zhltools Katlanabilir Soğutuculu Notebook Laptop Sehpası Kademeli Standı Malzeme-alüminyum-magnezyum alaşımı + ABSBoyutlar (u x g x y) - 42x26 x (45-49) cmFare paneli boyutları-15x16 cmBu Laptop standı ayarlanabilir dizüstü bilgisayar masası, açı yazmak ve boyun ve omuz stresini azaltmak için en rahat pozisyonunuza yerleştirmek için tam kontrol ve esneklik sağlayacaktır. Bunu ayarlanabilir yüksek masa olarak kullanabilirsiniz ve yatak için bir dizüstü bilgisayar masası olarak yapabilirsiniz. Bilgisayarlarınızı kullanma saatlerinden dolayı artık boyun ağrısı yok.Yüksek kaliteli magnezyum alüminyum alaşımı ile yapılan % Laptop standı-ultra hafif ve güçlü.Bir büyük sessiz yerleşik fanlar-dizüstü bilgisayarınızı USB gücünde soğutun.Tamamen ayarlanabilir bacaklar-360 derece döndürün ve çeşitli açılarda kilitleyin. Taşınabilir hale getirmek için standı hızla daraltın.Kullanımı kolay ve taşıması kolay, istediğiniz açıyı ayarlamak için düğmeye basın, yukarıdaki ölçeğe göre istediğiniz açıya göre ayarlayabilirsiniz, düğmeyi otomatik olarak sabit bırakın.Laptop standı-ayarlanabilir dizüstü bilgisayar masasıOldukça rahat bir ortamda çalışmanızı sağlar.Her zaman dizüstü bilgisayarınıza bakmaktan boyun ağrısı ve gerginliğe güle güle deyin.Yönetici ofis çözümlerinin tanıtımı Laptop standı havalandırıldı! Bu dizüstü bilgisayar masası, her yerde bir ofis kurmanıza izin verecek şekilde tasarlanmıştır! Hafif bir çerçeve ile taşıması kolaydır. Bu cihaz dizüstü bilgisayarınız için mükemmel bir masa hazırlarken, aşağıdakiler de dahil olmak üzere diğer birçok kullanıma sahiptir:-TV yemek tepsisi-Projektör tablosu-Ayaklı masa-Kitap tepsisi-Yazı masası-Tablet tutucu-Ayaklı masa/tezgah tipi masa Paket içeriği:1 x katlanır masa1 x fare plakası2 x radyatör fanları1 x kurulum talimatı

Kullanım durumuSıfır
İlan No 3042371
GarantiVar
İlan Tarihi09 Nisan,
Güncel ilan - Bugün 15:43
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
SKUZHLTOOLS0289
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Orijinal ambalajındaEvet
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri Edirne
Satıcı Bilgileri
kurumsalSepetegelsin5.0 /5
Zuhal Çelik
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Banayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar