banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
UMUR Yazar Kasa Pos Rulosu 56mm x 16mt - 10 Adet

UMUR Yazar Kasa Pos Rulosu 56mm x 16mt - 10 Adet

kurumsalElitstoreSIFIRGARANTİLİwarranty168Ücretsiz kargoKredi Kartı12 aya kadar taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Kağıt Genişliği : 56 mm. Kağıt Uzunluğu : 16 mt. (± 1 mt.) Kağıt (Doku) Kalınlığı (gr/m²) : 48 gr. Baskı Rengi : Siyah Paket İçi Rulo Miktarı : 10 Adet Termal Rulo Markası : UMUR İthal Bobin Markası : Hansol, Koehler, Termax Yazı Uçmazlık Garantisi : 5 Yıl Ürünlerimiz ÖKC termal rulo kağıt kullanım tebliğine uygundur. Yazı uçmazlık garantisi aşağıdaki saklama koşulları dahilinde geçerlidir. +35 dereceyi geçmeyen, nem oranı % 80'in (Bağıl oran) altında olan ortamda, güneş ışığından, yüksek ısı ve enerji kaynaklarından uzak ve kapalı ambalajlarda muhafaza edilmelidir. Ürünlerimiz uluslararası standartlarda hammadde kullanılarak, yüksek teknoloji ile Türkiye' de dilimlenmekte ve paketlenmektedir.

Kullanım durumuSıfır
İlan No 2523797
GarantiVar
İlan Tarihi02 Şubat,
Güncel ilan - Bugün 15:55
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
SKUU56X16
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Orijinal ambalajındaEvet
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri Van
Satıcı Bilgileri
kurumsalElitstore
ELİT E TİCARET VE SARF MALZEMELERİ SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Banayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar