banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
TUHA-TECH L31 WIFI Su Kaçak Sensörü
TUHA-TECH L31 WIFI Su Kaçak Sensörü
TUHA-TECH L31 WIFI Su Kaçak Sensörü
TUHA-TECH L31 WIFI Su Kaçak Sensörü
TUHA-TECH L31 WIFI Su Kaçak Sensörü
TUHA-TECH L31 WIFI Su Kaçak Sensörü

TUHA-TECH L31 WIFI Su Kaçak Sensörü

userMustafa H.

"100 dB hoparlörlü WiFi su dedektörü"

SIFIR298Ücretsiz kargoKredi Kartı4 aya kadar taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

100 dB hoparlörlü WiFi su dedektörümüz sıvı seviyesini tespit etmek için kullanılabilir: Yüksek / Düşük (su taşması veya su eksikliği gibi) ve ayrıca su sızıntısını tespit etmek için de kullanılabilir. En özel şey, aynı anda iki farklı durumu algılayabilmesi ve hangi probun alarmı sesle tetiklediğini veya uygulamadan bir uyarı iterek ayırt edebilmenizdir! Ürün tanıtımı: 1. Kablosuz WiFi su sensörü alarmı, WiFi ve "SmartLife Uygulaması" veya "Tuya Smart APP" (mobil uygulama pazaryerinde indirme) bağlantısından sonra, nerede olursanız olun gerçek zamanlı uzaktan izleme gerçekleştirilebilir. 2. WiFi kesintiye uğramış olsa bile, dedektör tetiklendiğinde dedektör zamanında 100 dB alarm gönderir, böylece siz ve aileniz herhangi bir uyarıyı kaçırmazsınız. 3. Ses seviyesi ayarı, sessiz durumda bir sızıntı tespit edildiğinde, uygulama ayrıca bir uyarı bildirimi de iletir. Ses seviyesini ayarlamak için detektördeki düğmeye hızlı bir şekilde çift tıklayın. 4. Düşük pil hatırlatma fonksiyonu: Pil çok düşük olduğunda, cihaz her dakikada bir bip sesi çıkarır. 5. Hızlı kurulum: Sensör 2 AAA pil ile çalışır (Dahil), değiştirilmesi kolaydır. 6. Algılama hattımızın standart konfigürasyonu 2 metredir, uzatılabilir ve algılama hattı bağlantısı ulusal standart 3,5 mm kulaklık bağlantısıdır. WiFi su seviyesi / sızıntı sensörü alarmında neler var? 1 x Akıllı Su Dedektörü (Çift Arayüz). 1 x 2 m Su Kaçağı/Damlama Dedektörü Hattı 1 x 2 m Şamandıralı Su Seviyesi Dedektörü Hattı 1 x Dedektör için çift taraflı bant Dedektör için 2 x AAA pil. 2 x Cıvata / Vida 1 x İngilizce / Almanca iki dilli kullanım kılavuzu

Kullanım durumuSıfır
İlan No 1250723
İlan Tarihi14 Mart
FaturaFaturası yok
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Orijinal ambalajındaEvet
Kargo tarihi3-4 gün içinde
Çıkış yeri Ankara
Satıcı Bilgileri
userMustafa H.
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Banayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar