banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
TMC TİPİ SİNTİNE 3000 12 VOLT SIVI AKTARMA POMPASI

TMC TİPİ SİNTİNE 3000 12 VOLT SIVI AKTARMA POMPASI

kurumsalPompaDünyası5.0/5

"SİNTİNE 3000 TMC TİPİ"

warranty2.022Ücretsiz kargoKredi KartıPeşin fiyatına 3 taksitKolay İadefavorileshareYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.

TMC Tipi Sintine 3000 12 Volt sıvı aktarma pompası su ve süt gibi için kullanabileceğiniz, sıvı aktarma pompasıdır. Su, süt gibi sıvılarda verimli bir şekilde aktarım işleminizi yapabilirsiniz. 12V doğru akım ile aküden veya aracınızın çakmak girişinden çalıştırabilirsiniz. Çalıştırma esnasında boştayken 4 amper, yükteyken yaklaşık 9 amper akım çekmektedir. Dalgıç tipi olması sebebiyle gövdenin tamamı sıvı içerisinde çalıştırılması gerekmektedir. 120 dakikaya kadar kesintisiz çalıştırabilirsiniz. Her çalıştırma işleminden sonra en az 20 dakika dinlendirmeniz gerekmektedir. Dikey olarak 2.5 metreye, yatay olarak 10 metreye kadar su basabilirsiniz. 3 metre elektrik kablosuyla birlikte gelir.

2010141
07 Mart
1-2 gün içinde
İstanbul
kurumsalPompaDünyası5.0 /5
KEMOS TAŞ.OTO.ENDÜSTRİYEL ÜRÜRNLER VE POMPA SAN TİC.LTD.ŞTİ
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Banayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • document
  • documentSıklıkla Sorulanlar