banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Tempo Özel 17.5 kg Tavan Boyası
Baktığın ilandaki ürün yeni sahibini bulduTempo Özel 17.5 kg Tavan Boyası544Ücretsiz kargoYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

Tempo Özel 17.5 kg Tavan BoyasıÜRÜN TANIMIAkrilik esaslı, yüksek beyazlığa sahip, dekoratif beyaz tavan boyasıdır.ÖZELLİKLERİSu bazlı olup, yüksek nefes alma özelliğine sahiptir. Mat ve pürüzsüz görünüşlüdür. Yüzeylere mükemmel yapışır. İçerdiği özel dolgular sayesinde yüksek beyazlığa sahiptir. Doğru uygulandığında kabarma ve dökülme yapmaz.UYGULANACAK YÜZEYLERMineral esaslı, tozuma karakterli olmayan eski boyalı, macunlu, saten alçılı ve alçıpan gibi cephe tavan yüzeylerinde kullanılır.

Banayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar