banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
Tampa Beyaz Sabun Kokulu 5 lt Yüzey Temizleyici

Tampa Beyaz Sabun Kokulu 5 lt Yüzey Temizleyici

kurumsalercanticaret354.3/5SIFIRGARANTİLİwarranty324Ücretsiz kargoKredi Kartı12 aya kadar taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

tampa beyaz sabun kokulu genel temizlik sıvısı 5 L , tampa beyaz sabun parfümlü deterjan , su ile yapılan tüm temizlikte güvenle kullanabilirsiniz. extra temizlik ve kalıcı koku sağlar. ,Beyaz Sabun Parfümlü Yüzey Temizleyici , Bu üründe kargo ücretsizdir.Kullanım TalimatıYarım kova suya 3 kapak dökün. Durulama gerektirmez.Ağır kirli yüzeylerde, sünger ve paspasa doğrudan dökerek uygulayın.Tampa Beyaz, Beyaz Sabun Parfümlü Yüzey Temizleme Sıvısı ile evinizin genel temizliğini yaparken kirleri temizler aynı anda hoş kokmasını sağlarsınız.Tampa Beyaz, Beyaz Sabun Parfümlü Yüzey Temizleyicisinin formülündeki kimyasallar ile ovalamadan ve yüzeyleri çizmeden kolayca temizlik yapabilirsiniz.Tüketicinin Dikkatine:Kullanma talimatını mutlaka dikkatlice okuyunuz. Çocuklardan uzak tutunuz. Kullanım esnasında solumayınız. Kullandıktan sonra ellerinizi bol su ile yıkayınız. Her türlü yüzeyde kullanabilirsiniz. Yine de kullanmadan önce küçük bir bölgede test ediniz. Göz ve cilde değdiği yeri bol su ile yıkayınız. İçilmesi durumunda ürün etiketiyle birlikte doktora başvurunuz.Yoğun parfüm içerir, çalkalamadan kullanmayınız.ÜRÜN ÖZELLİKLERİBeyaz Sabun Kokulu Yüzey TemizleyiciGüçlü formül ile üretilmiş olan tampa Yüzey Temizleyici, fayans, parke, ahşap döşemeler, laminant parkeler ve seramik gibi her türlü sert yüzeyin temizliğinde kullanılabiliyor. Temizlediği yüzeylerde parlaklık da sağlıyor; hoş kokusuyla evinize ferahlık veriyor.Yarım kova suyun üzerine en az iki kapak ekleyerek veya temizlik bezine ya da temizlenecek yüzeye doğrudan dökerek kullanabilirsiniz. Durulama yapmaya gerek yoktur. Beyaz sabun kokusu gün boyu devam eder.Yüzey temizleyicileri el, yüz, vücut ve gıda temizliğinde kullanmayınız. Çocukların ulaşamayacağı yerde muhafaza ediniz. Gözle temas halinde gözlerinizi bol suyla yıkayınız.Ürün detayı:5 litredirÜRÜN ÖZELLİKLERİBeyaz Sabun Kokulu Yüzey TemizleyiciGüçlü formül ile üretilmiş olan Tampa Yüzey Temizleyici, fayans, parke, ahşap döşemeler, laminant parkeler ve seramik gibi her türlü sert yüzeyin temizliğinde kullanılabiliyor. Temizlediği yüzeylerde parlaklık da sağlıyor; hoş kokusuyla evinize ferahlık veriyor.Yarım kova suyun üzerine en az iki kapak ekleyerek veya temizlik bezine ya da temizlenecek yüzeye doğrudan dökerek kullanabilirsiniz. Durulama yapmaya gerek yoktur. Beyaz sabun kokusu gün boyu devam eder.Yüzey temizleyicileri el, yüz, vücut ve gıda temizliğinde kullanmayınız. Çocukların ulaşamayacağı yerde muhafaza ediniz. Gözle temas halinde gözlerinizi bol suyla yıkayınız.Ürün detayı:5 litredir

Kullanım durumuSıfır
İlan No 1443661
GarantiVar
İlan Tarihi16 Ekim 2023,
Güncel ilan - Bugün 11:42
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
SKU002223366
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Orijinal ambalajındaEvet
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri İzmir
Satıcı Bilgileri
kurumsalercanticaret354.3 /5
Ercan Ünlü
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
Banayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar