banayeni
Tüm Kategoriler
Giriş Yap
home
SteelSeries Arctis Nova Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Outlet
SteelSeries Arctis Nova Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Outlet
SteelSeries Arctis Nova Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Outlet

SteelSeries Arctis Nova Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Outlet

kurumsalEmperorSIFIR AYARINDAGARANTİLİwarranty12.745Ücretsiz kargoKredi KartıPeşin fiyatına 3 taksitKolay İade2 gün içinde kolay iadefavorileshareYaptığın ödeme, sen ürünü görüp tamam diyene kadar Banayeni’de emin ellerde bekler.Sistem nasıl çalışır?
İlan Bilgileri

[ SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless X Kablosuz Xbox Kulaklığı ARCTİS NOVA PRO WİRELESS FOR XBOX<?xml:namespace prefix = "o" /> Reach almighty audio levels with the Nova Pro Acoustic System and Premium High Fidelity Drivers with immersive 360° Spatial Audio*, enhanced with Sonar Software *Fully compatible with Microsoft Spatial Sound / Tempest 3D audio for PS5 Aktif gürültü engelleme, dışarıdaki dikkat dağıtıcı sesleri engelleyerek sizi tamamen oyun dünyasına daldırır, isteğe bağlı olarak Şeffaf Mod mevcuttur İki batarya arasında çalışır durumda değişim yaparak asla gücünüz tükenmeden istediğiniz kadar oynayın Aynı anda 2.4Ghz ve Bluetooth çalıştırma desteği ile oyun sesleri ile cep telefonu aramaları ve çoklu ortam yürütmesi seslerini birleştirin AI ile güçlendirilmiş ClearCast Gen 2 gürültü engellemeli mikrofon, temiz sesli iletişim için arka plan gürültülerini ve klavye seslerini engeller ve tamamen içeri çekilebilir bir tasarım sunar Multi-System Connect with dual USB ports works with Xbox, PC, Mac, PlayStation, Switch and more Nova Pro Acoustic System En yüksek netlik ve ses kalitesi, Nova Pro Akustik Sistemde birleşerek oyun sesi için çıtayı yükseltiyor. Premium High Fidelity Sürücüler ile ses mühendislerimiz efsanevi performansın sınırlarını zorlayarak başka hiçbir oyuncu kulaklığına benzemeyen ses saflığı elde etti. 360° Uzamsal Ses* ile ses sahnesine dalın ve zaten mükemmel olan deneyimi SteelSeries Sonar Ses Yazılımı Paketi ile bir sonraki seviyeye taşıyın. Oyuncu donanımında bir ilk olan Pro-grade Parametrik EQ ile her ses bileşenini sihirli bir hassasiyet ile kontrol edin, her kritik adımı, silah doldurmayı veya konuşmayı ön plana çıkarın. Oyun için Aktif Gürültü Engelleme Dışarıdan gelen sesleri gelişmiş bir 4-mikrofonlu hibrit sistem ile engelleyen Aktif Gürültü Engelleme ile oyuna tamamen dalın.Kullanım durumlarınıza uyacak, ayarlanabilir ses iletme seviyeleri ile Şeffaf Mod bir tuş kadar yakın. Steelseries Arctis Nova Pro Wireless x Kablosuz Xbox Kulaklığı Özellikleri Kulaklık Modeli Kulaküstü Tam Boy Kullanım Tipi Kulaküstü Bağlantı Wireless Mikrofon Var Renk Siyah Kullanım Alanı Oyun

Kullanım durumuSıfır ayarında
İlan No 1457191
GarantiVar
İlan Tarihi20 Ekim 2023
FaturaFatura alıcı adına kesilecek
SKU8.300.02.0395
Kargo Bilgileri
Kargo bedeliÜcretsiz kargo
Orijinal ambalajındaEvet
Kargo tarihi1-2 gün içinde
Çıkış yeri İstanbul
Satıcı Bilgileri
kurumsalEmperor
Yetkili Yenileme MerkeziEmperor Teknoloji Anonim Şirketi
* Satıcı puanı,son 90 gün içerisindeki satışlarından aldığı puanlar dikkate alınarak hesaplandı.

İlan Soru & Cevapları

Bu ilana daha önce soru gelmemiş. Merak ettiklerini sen sorabilirsin.
Yukarıdaki bilgilerin tamamı ürünün satıcısı tarafından girilen bilgilerdir. Bir sorun varsa İlanı rapor et
En Popüler Kulaklıklar
Banayeni paranı korur, ödemeden iadeye, her aşamada senin yanında olur.1. Yaptığın ödemeyi, sen ürünü görüp tamam diyene kadar senin için saklar.2. Satıcının ürünü tam zamanında kargolamasından, ürünün senin eline sağsalim ulaşmasına kadar tüm süreci takip eder.3. Ürün anlatıldığı gibi çıkmazsa veya herhangi bir sebepten ilk 2 gün içinde iade etmek istersen, iade koduyla ücretsiz kargolamanı sağlar ve paranı trink geri yatırır.
  • documentİptal, İade ve İşlem Rehberi
  • documentSıklıkla Sorulanlar